.

30% от дамите, посещаващи сайтове за запознанства, правят секс на първата среща

30% от дамите, които използват интернет като място за запознанства, нямат нищо против да правят секс още на първата среща. Проучването показва, че жените, които търсят партньор в интернет сайтовете за запознанства, често спят с човека от интернет

30% от дамите, посещаващи сайтове за запознанства, правят секс на първата среща
30%
т дамите, които използват интернет като място за запознанства, нямат нищо против да правят секс още на първата среща.

Проучването показва, че жените, които търсят партньор в интернет сайтовете за запознанства, често спят с човека от интернет на първата среща. Доста от тях търсят именно такива взаимоотношения. Често жените се уговарят предварително с мъжа, с когото ще се виждат, дали ще правят секс.

77% от дамите, които правят секс на първа среща, подхождат доста непредпазливо и си излагат на риск здравето, като не използват предпазни средства. Те предпочитат да проучат човека предварително в интернет, като напишат в google неговото име и проверят миналото му. Прочитат още веднъж старите съобщения между тях, за да видят дали не е излъгал някъде, след своя инстинкт и не дават прекалено лична информация за себе си.

Такова рисково поведение може да доведе до увеличаване възможността за заразяване с болести, които се предават по полов път и вече въпросът не е дали ще се зарази, а кога и с какво. А тези болести са много коварни, може да доведат до сериозни последици и трудно се лекуват. Преди въпросната среща се създава изкуствена интимна близост и тя провокира дамите да се държат толкова безотговорно.

Интернет предоставя възможността да се срещнем с някого на живо, но трябва винаги да бъдем предпазливи и да имаме едно на ум. Тези, които обичат да общуват лице в лице, може да търсят нови запознанства в социалните клубове. Те създават подходяща атмосфера, която провокира реалното общуване. Тези общности стават все по-известни в Западна Европа и Северна Америка.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...