.

Какво пречи на жените да изпитват удоволствие от секса?

Жените с всеки изминал ден стават все по-самостоятелни и въпреки че са искали това от години, оказва се, че този факт може да им изиграе лоша шега. Дамите вече изразяват свободно мнението си както в обществото, така и в леглото, но това може да повли

Какво пречи на жените да изпитват удоволствие от секса?
Жени
е с всеки изминал ден стават все по-самостоятелни и въпреки че са искали това от години, оказва се, че този факт може да им изиграе лоша шега. Дамите вече изразяват свободно мнението си както в обществото, така и в леглото, но това може да повлияе негативно върху техния сексуален живот. Еманципацията не се връзва с генетичната памет у повечето представителки на нежния пол, които на подсъзнателно ниво имат желание да се подчиняват на своя сексуален партньор. Голяма част от жените се възбуждат, когато техният любим доминира в леглото.

Доказателство са това твърдение е увеличената продажба на порнофилми, в които мъжете видимо доминират над жените, а понякога дори се държат прекалено грубо с тях. Подобни сюжети се харесват и от двата пола.

Теорията на американския невролог Оги Огас среща и доста противници. Привържениците на феминизма са на мнение, че по-голямото количество продажба на порнофилми от такъв тип няма нищо общо с това какво искат жените по време на секс.
Феминистките смятат, че порното съществува, защото живеем в общество, което мрази жените, а не поради факта, че мъжете имат нужда от него.

Други експерти са на мнение, че феминизмът не пречи, а помага на жените да получават повече удоволствие по време на секс. В края на 19 век хората са смятали, че ако една жена не проституира, тя няма как да получи оргазъм.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...