.

Даниел Радклиф призна за проблеми с алкохола

Британският актьор Даниел Радклиф призна, че в миналото си е имал проблеми с алкохола. Когато станал на 18, актьорът от „Хари Потър” започнал да набляга все повече и повече на алкохола по време на партита. Скоро консумацията на соли

Даниел Радклиф призна за проблеми с алкохола
class="postbody">Британският актьор Даниел Радклиф призна, че в миналото си е имал проблеми с алкохола.

Когато станал на 18, актьорът от „Хари Потър” започнал да набляга все повече и повече на алкохола по време на партита. Скоро консумацията на солидно количество концентрат се превърнала в единствената гаранция за приятно изкарване на купона.

„Бях много зависим от алкохола и смятах, че не мога да се забавлявам, ако не пия. В продължение на повече от година бях влюбен в идеята да водя начина на живот, който водят много от днешните звезди, но впоследствие осъзнах, че той просто не е за мен”, коментира Радклиф в интервю за списание “GQ”.

Актьорът също така призна, че не е употребявал алкохол от 10 август миналата година и се чувства изключително добре от постижението си. Той се радва, че досега никога не е бил улавян от папараците в нетрезво състояние и смята, че това едва ли някога би му се случило вбъдеще, тъй като вече не пие.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...