.

Смъртта на Ейми Уайнхаус е била най-търсената тема през лятото

Смъртта на британската певица Ейми Уайнхаус е била най-търсената тема в интернет пространството през лятото, разкриха от Google. Внезапната кончина на талантливата изпълнителка на 23 юли потресе света и за около месец се превърна в една от най-к

Смъртта на Ейми Уайнхаус е била най-търсената тема през лятото
class="postbody">Смъртта на британската певица Ейми Уайнхаус е била най-търсената тема в интернет пространството през лятото, разкриха от Google.

Внезапната кончина на талантливата изпълнителка на 23 юли потресе света и за около месец се превърна в една от най-коментираните теми в медиите и социалните мрежи.

Атаката на Google+ над Facebook е на второ място по популярност, а сайтът Pottermore остава на трета позиция. Челната петица на класацията на най-търсените теми в интернет пространството през лятото се допълва от смъртта на Райън Дън от “Jackass” през юни и реалити предаването “Geordie Shore”.

Списъкът на най-обсъжданите знаменитости през лятото пък се оглавява от родената наскоро дъщеричка на Дейвид и Виктория Бекъм – Харпър Севън. Тя успя да привлече общественото внимание не само с това, че е първото момиченце в семейството на британския футболист, но и с необичайното си име.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...