.

Дебелите жени са по-склонни да правят секс на първа среща

По-пълните жени са по-склонни да правят секс на първа среща, сочат резултатите от проучване на британския сайт за запознанства FreeDating.co.uk, в което участвали 10 000 души на различни възраст. Оказва се, че дамите, които страдат от наднорме

Дебелите жени са по-склонни да правят секс на първа среща
class="postbody">По-пълните жени са по-склонни да правят секс на първа среща, сочат резултатите от проучване на британския сайт за запознанства FreeDating.co.uk, в което участвали 10 000 души на различни възраст.

Оказва се, че дамите, които страдат от наднормено тегло, по-лесно склоняват да пуснат на мъжа, с когото излизат, още на първата среща. Подобно нещо се наблюдава и при по-високите представителки на нежния пол, които често са готови веднага да скочат в леглото на избраника си.

И мъжете, и жените, които си падат по коли и които обичат да консумират по-големи количества алкохол, също са по-склонни да правят секс на първа среща.

Резултатите от проучването сочат още, че дамите, чието образование е по-ниско, са готови по-рано да се отдадат на плътски удоволствия с възлюбения си. При мъжете пък е точно обратното – представителите на силния пол с по-добро образование много по-често пристъпват към секса на по-ранен етап от връзката си.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...