.

Франция забрани видеоклип на Риана

Най-новият видеоклип на R&B звездата Риана към песента й “We Found Love” бе забранен за излъчване преди 22:00 ч. по музикалните канали във Франция. Причината за забраната на видеото са прекалено „откровените” любовни

Франция забрани видеоклип на Риана
class="postbody">Най-новият видеоклип на R&B звездата Риана към песента й “We Found Love” бе забранен за излъчване преди 22:00 ч. по музикалните канали във Франция.

Причината за забраната на видеото са прекалено „откровените” любовни сцени между певицата и британския боксьор Дъдли О’Шонеси, които според френските власти не са подходящи за по-младата аудитория.

Въпреки това обаче, Риана заяви в свое интервю, че се чувства истински горда от новия си клип. Според нея видеото е едно от най-добрите, които някога е снимала, и показва истинската същност на любовта – това, че тя е като наркотик.

Всъщност това не е първото забранено видео на барбадоската звезда. В началото на февруари месец 11 държави не допуснаха до телевизионните си ефири клипа към песента на Риана “S&M” с довода, че той бил с твърде сексуален характер.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...