.

Риана наводни хотелска стая

Поп певицата Риана забравила да спре кранчето на чешмата в стаята на луксозен лондонски хотел, където била отседнала, и всичко подгизнало. Звездата била отседнала за 3,100 долара на вечер в хотела "The Savoy" в централен Лондон. Инциден

Риана наводни хотелска стая
Поп
евицата Риана забравила да спре кранчето на чешмата в стаята на луксозен лондонски хотел, където била отседнала, и всичко подгизнало.

Звездата била отседнала за 3,100 долара на вечер в хотела "The Savoy" в централен Лондон. Инцидентът станал в неделя вечерта, когато Риана била гост на музикалното шоу "X Factor".

Риана забравила да спре крана за водата в банята и цялата й стая се наводнила. Когато се прибрала, видяла какво е станало и започнала да се мъчи да подсуши, но не успяла. Тя и всички хора, които били с нея, се извинили на служителите на хотела и напуснали сградата.

От "The Savoy" споделили следното: "Да не се притесняват, няма проблем, всичко ще се нареди. Служителите от хотела дори за шегуват, че хората, които са в стая под тази на Риана, ще се нуждаят от чадъри, припомняйки нейната песен от 2007 година.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...