.

НЛО - шега, фантазия или странен феномен?

Според някои,  НЛО са шега или фантазия.  Други са на мнение, че това е странен феномен. Трети пък  смятат, че неидентифицираните летящи обекти трябва да се изучават.   Всички тези мнения са  станали  тема на конф

НЛО - шега, фантазия или странен феномен?
id="internal-source-marker_0.7743961085283528" style="font-size:12px;font-family:Verdana;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:normal;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;">Според някои,  НЛО са шега или фантазия.  Други са на мнение, че това е странен феномен. Трети пък  смятат, че неидентифицираните летящи обекти трябва да се изучават.  

Всички тези мнения са  станали  тема на конференция, която е проведена във Вашингтон и  на нея  са  присъствали пилоти от  Air France, ексминистърът на отбраната на Великобритания Ник Поуп, астрофизици и други учени, които  или са били свидетели на НЛО, или са участвали в разследването на тези явления.

Учените са заявили, че продължават на използват термина НЛО, който е приет през 50-те години на 20-ти век във ВВС.  Част от   тези явления са природни, но съществува голям процент от тях, които не се поддават на научно обяснение и са описани от свидетели, заслужаващи доверие /летци, полицаи, астронавти/.  Участниците в конференцията призовали правителството на САЩ да сътрудничи с други страни, които признават реалността на НЛО, да разширят международния диалог за целите на прогреса и мира, както и за увеличаване на научните знания и осъществяване на безопасността на полетите.

На конференцията станало дума и за ‘послания от други светове’. На 26 октомври 1977 година в 17.10 ч. , когато по телевизията предавали вечерните новини в Южна Англия, изведнъж странен глас прекъснал излъчването, като заявил, че представлява галактическия флот Аштар.  В течение на 5 минути  той говорел за това, че хората трябва да предадат оръжието си, да живеят в мир и да се грижат за съхраняване на околната среда, в противен случай ги очаква наказание.  Гласът разказал за своите духовни  търсения  и за това, че извънземните следят Земята и летят до нашата планета.

Въпреки, че на  Вашингтонската конференция било признато , че такъв  род феномени са технически неосъществими, загадката  продължава да е неразгадана и ‘посланието към човечеството’ от непознат свят остава без отговор...

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...