.

По какви жени НЕ си падат мъжете?

Жените имат доста критерии, когато избират мъжа до себе си, но и мъжете имат своите предпочитания. Вижте кои са шестте типа дами, с които мъжете не искат да имат нищо общо: Меркантилната жена - мъжете ненавиждат представителки на нежния пол, които

По какви жени НЕ си падат мъжете?
Жени
е имат доста критерии, когато избират мъжа до себе си, но и мъжете имат своите предпочитания. Вижте кои са шестте типа дами, с които мъжете не искат да имат нищо общо:

Меркантилната жена - мъжете ненавиждат представителки на нежния пол, които само мислят за пари и как да ги изхарчат. Нормално е когато един мъж се среща с жена да я черпи от време на време, да й купува дребни подаръци. Когато обаче започне да се прекалява, жената започва да се глези много, да си поръчва само специалитети и скъпи вина, то тогава на мъжа му писва и започва да се дразни на половинката си.

Умната - всеки мъж харесва, когато има какво да си каже със своята любима, но всяко нещо си има граници, които не бива да се преминават. Ако дамата се прави на прекалено умна и начетена и не спира да говори, то тя ще превърне живота на любимия си в истински ад. Тя не спира да говори, знае всичко, няма област, в която да не е компетентна, обича да налага мнението си и почти никога не прави компромиси. Въпреки че през последните няколко десетилетия жените еманципираха, то мъжете си остават с голямо его и инстинкти да водят. Обичат жената до тях да е умна, но не искат да се конкурират с нея на интелектуално равнище.

Госпожица Идеалната - обикновени такъв тип жени много внимават относно външния си вид. Не се усмихват, защото ги е страх от бръчки, не се пекат, за да не навредят на кожата си, винаги имат прическа, винаги имат маникюр, ядосват се, когато изцапат дрехите си. Тези жени никога не са доволни от околните, винаги си прави и обичат да говорят за бившия си приятел и колко по-добър е бил той от сегашния.

Простачката - малко са мъжете, които си падат по мъжествени жени. Хубаво е една дама да бъде преди всичко такава и да забрави за псувните, смъкнатите дрехи и липсата на хигиена. Малко са и мъжете, които харесват жени, прекаляващи със спиртните напитки, такива, които не държат на домакинството и използват повече вулгарни думи и изрази от тях.

Хубаво е представителките на нежния пол да разберат, че мъжете си търсят друг, с кого ще прекарат остатъка от живота си, с когото ще имат общи интереси и възгледи за бъдещето.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...