.

Ким Кардашиян не може да плаче, защото прекалила с ботокса

Ким Кардашиян се раздели със своя любим Крис Хъмфрис, но освен развода тя си докара и още проблеми на главата. Актрисата прекалила с употребата на ботокс и лицето й е толкова опънато, че когато се радва или е тъжна, физиономиите й изглеждат доста изк

Ким Кардашиян не може да плаче, защото прекалила с ботокса
Ким
ардашиян се раздели със своя любим Крис Хъмфрис, но освен развода тя си докара и още проблеми на главата. Актрисата прекалила с употребата на ботокс и лицето й е толкова опънато, че когато се радва или е тъжна, физиономиите й изглеждат доста изкуствено.

В своето риалити предаване Ким се опита да изглежда драматично, но това, което успя да постигне е да накара зрителите да се съмняват, че наистина е разочарована от случващото се.

В първата серия действието се развива няколко седмици назад и актрисата прави опити да живее заедно със сестра си Кортни и нейния съпруг Скот. В един момент Ким започва да плаче или... всъщност не плаче? Лицето й е толкова опънато, че зрителите не успяха да разберат, че актрисата прави опити да изглежда като разплакана жена.

Наскоро Ким Кардашиян призна, че си е сложила ботокс, без да има нужда да го прави, само заради наложената мода известните личности да си опъват бръчките.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...