.

Дъщерята на Мадона се срамува от майка си

Вместо да се радва, че майка й е световноизвестен изпълнител, Лурдес – дъщерята на Мадона, се срамува от поп кралицата. Близък приятел на семейството  тази седмица разкри за сп. “National Enquirer”, че 15-годишната тийнейдж

Още подобни новини
Дъщерята на Мадона се срамува от майка си
Вмес
о да се радва, че майка й е световноизвестен изпълнител, Лурдес – дъщерята на Мадона, се срамува от поп кралицата.

Близък приятел на семейството  тази седмица разкри за сп. “National Enquirer”, че 15-годишната тийнейджърка се чувства неловко пред приятелите и познатите си от факта, че майка й отказва да остарее. В действителност, въпреки че вече е на 53 години, Мадона се облича и държи като много по-млада жена. Нещо повече – тя се среща с мъже, които могат да й бъдат синове.

„Лурдес би се радвала, ако майка й се промени. Тя се срамува от начина, по който майка й се облича, както и от факта, че гаджетата на Мадона всъщност са на такава възраст, че мога да бъдат нейни приятели. Лурдес обича майка си, но се срамува от начина, по който другите хора говорят за нея. Тя се надява, че Мадона ще започне да се среща с мъже на по-подходяща за нея възраст”, разкри близък приятел на поп кралицата.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...