.

Двама тийнейджъри бяха открити мъртви в гараж в столицата

Двама тийнейджъри бяха открити в автомобил, паркиран в гараж. Трагичният инцидент се разиграл в софийския квартал Орландовци. 17-годишната Маринела и 15-годишният Илиян, които са братовчеди, били открити от бащата на девойката в гаража, който се нами

Двама тийнейджъри бяха открити мъртви в гараж в столицата
Двам
тийнейджъри бяха открити в автомобил, паркиран в гараж. Трагичният инцидент се разиграл в софийския квартал Орландовци. 17-годишната Маринела и 15-годишният Илиян, които са братовчеди, били открити от бащата на девойката в гаража, който се намирал на улица "Христо Станишев". Телата били намерени към 11 часа, няколко часа след като децата починали.

Според лекарите тийнейджърите са задушили и това довело до тяхната смърт. Има и други версии за трагедията, в момента случаят се разследва. Не е изключено децата да са се самоубили.

Децата прекарали няколко часа в автомобила, известно е, че двамата били доста близки помежду си и не е изключено да са посегнали на живота си, защото били влюбени един в друг, а връзката им била невъзможна заради роднинската връзка, която имали.

Все още не е ясно кой е дал на децата ключовете от автомобила.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...