.

Какво харесват момичетата в едно момче

Някои момчета, дори повечето винаги искат да знаят момичетата около тях какво биха харесали и какво би ги привлякло. Има някои неща, които тинейджърките определено винаги търсят в отсрещното момче. Едното от тях е разбира се външният вид и стилът

Какво харесват момичетата в едно момче
Няко
момчета, дори повечето винаги искат да знаят момичетата около тях какво биха харесали и какво би ги привлякло. Има някои неща, които тинейджърките определено винаги търсят в отсрещното момче.

Едното от тях е разбира се външният вид и стилът. Момичетата биха обърнали голямо внимание на това, но най-вече ще следят поведението на момчето и как то се представя на хората около себе си, неговата същност.

Второто важно нещо, което едно момче би трябвало да притежава, за да успее да привлече вниманието на някоя красавица, е увереността. Тя е може би едно от най-важните качества, което едно момче трябва да има в себе си.

Третото качество е интелигентността. Разбира се, едва ли което и да е момиче ще търси момче, което да е хипер интелигентно и IQ-то му да е максимално и едва ли наистина ще го оценява като на изпит, но все пак е важно да бъде умен, да притежава мнение и да го отстоява.

Чувството за хумор винаги върви към списъка с качества, което ако едно момче притежава, 100% ще успее да завърти главата на някое момиче. В действителност е установено, че забавните момчета са като магнит за девойките.

За да може едно момче да задържи приятелката до себе си, е необходимо и да умее да разнообразява връзката, тоест трябва да има способността да измисля различни неща, да я изненадва, да я кара да се чувства винаги добре и щастлива.  

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...