регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Ерогенните зони и зодиите

Козирог Мъжете козирог обичат жените да плъзгат зърната на гърдите си по лицето им, по устата, гърдите им и т.н. това може да ги докара до лудост. Страстта на жената козирог се събужда,ако нейният партньор я целуне зад коляното или около пъпа. Кожа

Ерогенните зони и зодиите
Кози
ог
Мъжете козирог обичат жените да плъзгат зърната на гърдите си по лицето им, по устата, гърдите им и т.н. това може да ги докара до лудост. Страстта на жената козирог се събужда,ако нейният партньор я целуне зад коляното или около пъпа. Кожата около пъпа е много чувствителна при тези жени. И жените, и мъжете реагират на масаж, който започва ниско под кръста и продължава нагоре по гърба. Има козирози, при които мишниците също са място за сексулано удоволствие.

Водолей
Прасци и глезени. Всяка поза, при която се докосват,предизвиква желания. Галете ги с дланта, с движение нагоре, вършете това нежно, без да се замислите. Предпочитана поза за водолея е право положение - жената си увива прасеца около коляното на мъжа и заключва глезена и стъпалото си около прасеца на водолея. Всяка поза, която позволява контакт с глезените и прасците, носи удоволствие. Водолеят допуска да бъде пипан, когато е нежен. При друг случай пипането може да доведе до окончателно прекъсване.

Риба
Рибите откликват на нежен масаж и прегръщане на стъпалата или смучене на всеки пръст, като се почне от глезена с кръгово движение на пръстите надолу към пръстите. Ако триете пръстите му (на мъжа риба) между вашите или леко ги хапете, ще направите рибата луда от удоволствие. Жената риба обича да масажира мъжа със стъпалото си.

Овен
Ключът към неговото сексуално поведение е импулсивността. Ако искате да доставите на един овен(мъж) сексуално удоволствие, трябва да използвате вашето въображение и не са необходими никакви бариери. Неговият темперамент иска удоволствие в опитването на шокиращото и забраненото. Предпочита доминиращата позиция и няма да се спре пред садизъм. Звуците го възбуждат допълнително.

Телец
Гърлото и вратът. Започнете с леки докосвания с пръсти и милувки в основата на главата, като притискате шията. Преминете към целувки по шията и скоро ще докарате телеца до възбуда. Възможностите за случайно докосване от този вид за безкрайни.Докато вързвате примерно вратовръзката на мъжа телец, може да погалите шията му. Ще бъдете изненадани от бързата реакция. На брега на морето една любезна ръка ърху шията на жената ще изпрати съобщение към мозъка й. Зоната на шията и врата трябва да бъде начална. Страстни целувки, нежни любовни ухапвания по шията ще възбудят телеца. Но не забравяйте, че телецът обича нещата бавно и леко, така че владейте своите домогвания и не се опитвайте да насилвате момента.

Близнаци
Дланите и ръцете до раменете са особено чувствителни. Жените реагират на целуване на ръка, мъжете обичат да им смучат пръстите бавно, един по един. Прекарвакте пръстите си по дланта им. Случайното докосване на върховете н пръстите може да отправи тръпки на удоволствие в гръбнака им. Целуването на ръцете от вътрешната страна е специално третиране.

Рак
Един от най-големите двигатели и за мъжа, и за жените, родени под този знак, е дълбоката целувка, пълно използване на езика и зъбите. Известно е, че те могат да ви целуват до достигане на оргазъм. Най- чувствителната област от тялото са гърдите и двта пола регират на орално или ръчно стимулиране на зърната. Нежното докосване по гърдите даже късно в предиграта добавя още към тяхното удоволствие. Един трик за жените, които правят любов с мъж рак: прекарайте ръката си леко по гърдите му като едва докосвате кожата. ако продължите да го правите, той ще пощурее.

Лъв
Гърбът е особено чувствителен. Действайте нежно по линията на гръбнака, надолу и нагоре, лъвът ще бъде разнежен и ако сте в банята, може да ви покани във ваната:)

Дева
При девата областта на коремчето е чувствителна към докосване с език, леко докосване с пръсти, малко целувки или даже с косата. Движенитето на ноктите на партньора хоризонтално от едната страна до другата ще събуди също еротитични чувства. Чувствени тръпки може да се получат и при докосване на стомаха с гъба, сапун или топла вода. Девата обича да усеща струята на водата, насочена в тази област.Когато сте в леглото, използвайте лек кръгов масаж около пъпа, завършете масажа, като сложите езика в пъпа и продължавате със същото кръгово движение. Ще получите по- бърз резултат, отколкото се надявате.

Везни
Долната част на гърба и задникът са чувствителните области на везната. На обществени места танцувайки или даже разхождайки се заедно, сложете пръстите си в долната част на гърба, при по- интимно положение , сложете дланите си върху задника и с кръгови движения се придвижвайте към гърба. На всички везни задникът е високо ерогенна зона.Жената везна обича тази част да бъде разтривана, потупвана или даже игриво пляскана и се възбужда от такова внимание. Обича само такива любовни пози, в които участва задникът й. И двата пола везни реагират на интервенции в тази област - удари с ръка, камшик или пръчица.

Скорпион
В леглото винаги гледа да получи повече , отколкото сте се спазарили предварително.Има многоактивно еротично въображение.За него няма бариери.Всяко кътче трябва да произведе максимално количесрво удоволствие.Неговата енергия е неизчерпаема, желанията му никога не пресъхват.

Стрелец
Бедрата от външната и вътрешната страна. За жените - и косата им. Играйте си с нея., навивайте я, четкайте я, тя ще мърка като коте. И ако правите това достатъчно дълго, само това ще запали нейната дремеща страст. Неговата чувствителна зона пък е близо до генеталите - леко приближаване с език до коляното до основата на крака ще му достави удоволствие.

Не забравяйте обаче , че всеки човек си е различен. Зодиите просто са начин да се обедини по- голяма група от хори със сходни желания и характери. Най-важното е да се стремите към разнообразие, опитвайте винаги нови неща с партньора си, независимо окаква зодия е. Говорете за желанията си, защото най-хубаво е и двамата да изпитате голямо удоволствие. Успех и приятно прекарване :-)

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...