.

Разбиване на погрешните схващания за секса

Относно секса има много митове и това е нормално. Разбира се, повечето от тях възникват поради не добрата осведоменост по въпроса или от това, че хората са на различно мнение. Много често се случва “експертите” да си менят мнението пос

Разбиване на погрешните схващания за секса
Отно
но секса има много митове и това е нормално. Разбира се, повечето от тях възникват поради не добрата осведоменост по въпроса или от това, че хората са на различно мнение.

Много често се случва “експертите” да си менят мнението постоянно и да не могат да отговорят на някои въпроси за женската сексуалност, при все, че някои то тях са жени.
Но посъветвани от специалиста Дейвид Стровни и престижното издание Аskmеn , развенчаваме няколко от най-големите сексуални митове, които са в главата на мъжете.

Не може да забременее по време на нейния цикъл

Да, само вие не можете когато и да е, но вашата приятелка може. Погрешно е схващането, че когато тя изхвърля старата яйцеклетка, всичко е наред и няма опасност.

Всъщност, когато едната се изхвърля на нейното място идва друга, а спермата може да запази свойствата си до 7 дни. Ако приятелката ви има нередовен цикъл, просто не си играйте с огъня, има голям шанс да се опарите.

Тя не може да забременее ако “свършвате” навън

Хм, де да беше така. На нас специално ни писна да обясняваме, че това е опасно решение особено ако не сте планирали деца.

В противен случай използвайте гумичка, защото малки емисии сперма изтичат по време на акта и като нищо можете да бъдете изненадани от неочакваното й напълняване.

Хомосексуалните фантазии ме правят гей или бисексуален

Да, смущаващо е, че обществото ни е пълно с хомофоби, може би и самите ние сме такива.

Все пак, между това да си мислиш и това да го правиш има голяма разлика. На всеки от нас му е минавала такава мисъл, други дори са пробвали за да се убедят, че са си нормални.

Важното е, че докато само си фантазираш, че си с мъже го знаеш единствено ти. Ако изпитваш съмнения към себе си - посъветвай се със терапевт или сексолог. Ако все пак си хомосексуалист ще го разбереш, рано или късни, не се притеснявай.

Размера на пениса има значение

Окей, наистина има значение, но когато говорим за рядкото клинично състояние наречено микропенис.

Тъй като това е изключително рядко състояние, ти едва ли страдаш от него.

Вярно е, че всички завиждаме на хората с по-големи пениси, но размера тук не е толкова съществен. Дори и с по-малко “оръжие” можем да постигнем невероятни успехи, плод на усилени упражнения.

Просто, ако се притеснявате от размера си, сменяйте често позите и ще имате шанс все да уцелите правилната от тях, която ще накара приятелката ви да застене от удоволствие.

Но не забравяйте, че някои жени просто не могат да получат оргазъм при обикновен полов акт. Но и тук можете да си послужите с орални умения или сръчни ръце. От друга страна големият пенис може да причини болка на жената, особено в областта на маточната шийка, което вече е неспасяемо.

Жените се нуждаят от часове любовна игра

Когато става дума за спонтанен секс, съвсем не е нужно да сте задължени да “подгреете” партньорката ви с любовна игра, Освен това на някои жени им трябва съвсем малко, за да бъдат “възпламенени”.

Разбира се не ви съветваме да пропускате любовната игра всеки път. Просто те ще ви уведомят не пряко. Ако партньорката ви не е достатъчно всеотдайна по време на секс, значи й е било нужно малко повече внимание преди това.

Жената иска повече от един оргазъм

Това, че жената може да получи повече от един оргазъм по време на секс не означава, че тя иска да го получи.

Окей, понякога два са добре, но работейки по въпроса за три рискувате да я докарате до ръба на отегчението.

Все пак не е добре да сте толкова продължителен, освен ако тя самата не ви моли за това. Погрешно е схващането, че мъжът е повече мъж, ако успее да докара жената до двоен оргазъм.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...