.

Сексуалната зависимост - болест или ...?

Напоследък темата за сексуалната зависимост стана особено актуална. За страдащите от това загадъчно психическо състояние, сексът е вид наркотик, а безразборните интимни връзки - метод за преодоляване на депресията.  Много от най-популярните

Сексуалната зависимост - болест или ...?
id="internal-source-marker_0.9345883679683266" style="font-size:9pt;font-family:Verdana;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:normal;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;">Напоследък темата за сексуалната зависимост стана особено актуална. За страдащите от това загадъчно психическо състояние, сексът е вид наркотик, а безразборните интимни връзки - метод за преодоляване на депресията.  Много от най-популярните личности се прочуха и като секс-маниаци.

Проблемите си със сексуалната зависимост Дейвид Духовни успя да крие до 2008 година, когато го напусна съпругата му, изморена от постоянните му изневери.  Днес агент  Фокс Мълдър от ‘Досиетата Х’  смята, че сексхолизмът е доста смешен термин, но не и когато
човек я види написана в таблоидите до името си.  Тогава вече не е за смях.

Лечението , на което се подлага Чарли Шийн, който е минал през безброй специализирани клиники,  въобще не му помага. Той няма  никакво намерение да спира със сексуалните си изпълнения. Чарли сам себе си нарича сексмашина и твърди, че е спал с не по-малко от
5000 жени.  Той си плащал за секс, защото не можел да понася никакви прелюдии, дори
имал намерение да си направи собствена порноимперия.

Поради изневяра, Джеси Джеймс изпусна  миналата година страхотната си съпруга Сандра Бълок. Той платил само на една проститутка за еднократно удоволствие 10 000 долара.  Джеси все пак е опитвал да се  подложи на лечение, за да се избави от сексуалната си зависимост, но  не го е завършил.  Той твърди, че постъпката му е грешка и напълно си е заслужил всичко, което му се е случило. Все пак се надява Сандра някога да му прости..

Кортни Кокс пък признава, че главната причина за развода със съпруга й Дейвид Аркет е неговото неудържимо полово влечение.

За 7 години съвместен живот със съпругата си, Тайгър  УУдс  й е изневерил стотици пъти. И той плати много скъпо за изневерите си.  По силата на брачния договор разводът му излезе 300  милиона долара.  Освен това, Уудс  беше подложен  на лечение от  сексуалната си  зависимост в специализирана клиника. 35-годишният  състезател по голф  признава, че поведението му е било неприемливо, безотговорно и егоистично и вината за развода е само негова.

Когато през 1998 година гръмна скандалът с американския президент Бил Клинтън и неговата стажантка Моника Люински,   политикът Джералд Форд заяви, че той е болен и зависим от секса.   Все пак,  Хилари прости на съпруга си  и го подкрепяше по време на дългите месеци обвинения и разследвания.

За любовните похождения на Роби Уилямс се носят легенди - безкрайни стриптийз барове, бордеи и хотелски апартаменти, в които често канел свои почитателки. След като миналото лято се ожени за актрисата Айда Филд, обаче, британският певец заяви, че се е изморил от ролята си на плейбой и от безразборните полови връзки и вече ще е верен съпруг.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...