.

Скандалите са полезни за една връзка

Ралица Солакова
Скандалите са полезни за една връзка

Има доста съвети как човек да има здравословна връзка, но хората обикновено се притесняват, когато се карат с половинката си. За успокоение на всички влюбени скандалите веднъж в седмицата са полезни и ви гарантират здрава и изпълнена с щастие връзка. Разбира се, те трябва да бъдат в границите на нормалното и да отсъстват всякакви елементи на насилие.

44% от съпрузите смятат, че скандалите определено помагат за поддържане на открито общуване. Споровете са полезни, защото е по-добре човек да бъде искрен, отколкото да прикрива нещата, които не харесват и с времето те да станат нещо непоносимо. Проблемите трябва да се обсъждат на време, за да бъдат разрешени с минимални последствия.

Разбира се има скандали, които могат да бъдат полезни, но има и такива, които са в състояние да разрушат една връзка. Когато във вашия спор присъстват доста обидни реплики и/или насилие, то те определено са деструктивни и не се причисляват към част от нормалните взаимоотношения в една двойка. Когато двама влюбени спорят, те трябва да го правят спокойно и без излишни нападки.

По-добре да се карате понякога, отколкото да трупате проблеми и излишен стрес в себе си, който да се трупа с времето и в един момент нещата да бъдат непоправими.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...