регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Важни съвети за първата целувка

Тийнейджърите, които още не са се целували, а им предстои първа среща, хем броят минутите до целувката, хем се притесняват как ще се представят. Вижте няколко полезни съвета за първата целувка:  

Ралица Солакова
Важни съвети за първата целувка
Снимка: sxc.hu

Тийнейджърите, които още не са се целували, а им предстои първа среща, хем броят минутите до целувката, хем се притесняват как ще се представят. Вижте няколко полезни съвета за първата целувка:

 

1. Наблюдавайте човека, с когото сте на среща, следете мимиките и жестовете му, за да разберете дали и той иска да ви целуни и кога е моментът да слеете устните си.

 

2. Ако забележите, че той/тя има интерес към вас и също иска да се целунете, не прибързвайте, просто изчакайте да настъпи подходящ момент, в който и двамата ще сте готови.

 

3. Настъпил е моментът да се целунете за пръв път ... гледайте другия в очите и се опитвайте да не мигате.

 

4. Наклонете главата си настрани и се приближете леко напред.

 

5. Докоснете устните на другия и леко ги раздвижете.

 

6. Нека първата ми целувка мине без езици, има време и за това 

 

7. Е, най-страшното мина 

 

8. Сами преценете колко дълго време ще трае целувката ви, не бъдете прекалено кратки, но и не се увличайте, за да не оставите другия без възможност да диша.

 

След като вече знаете практически как да премине първата ви целувка, време е да прочетете и видовете целувки, благодарение на които може да разпознавате характера на своя партньор:

 

Сухи целувки - такива целувки дават мъжете, които са сериозни и винаги обмислят нещата. Трябва да знаете, че той не може да има истинска емоционална връзка, защото е лаконичен относно чувствата си.

 

Обича да целува/хапе ухото ти – момчетата, които обичат тези закачки, смятат, че сексът е доста важен за една връзка и никак не обичат да се лишават от него.

 

Целувки по шията – любителите на тези целувки често потискат желанията си. Той иска да ви сграбчи и нацелува едно хубаво, но не го прави, защото се притеснява как ще възприемете действията му. Трябва да знаете, че той е много палав в леглото.

 

Влажни целувки – момчетата, които обичат този тип целувки, са страстни натури, които обаче рядко изпитват силни чувства към половинката си. Склонни са към изневери.

 

Целувки по вътрешната част на дланта – такива целувки раздават несериозните хора. Ако гаджето ви ви целуне на това място, то имайте едно на ум и не му се доверявайте напълно. Такива момчета не си падат по сериозните интимни взаимоотношения.

 

Целувки по челото – ако получите целувка по челото от половинката си, то знайте, че имате работа с мило и грижовно момче, което с удоволствие ще ви закриля.

 

 

Целувки с език – ако гаджето ви обича да прониква в устата ви с език, то значи обича и да властва над останалите хора. Тези момчета са егоисти и обичат да са водещи във връзките си.

 

Целувки по бузата – тези момчета са романтични личности, които се опитват да въздействат на чувствата ви. За тях е важно да постигнат духовна близост.

 

Бесни целувки – ако обича да ви целува страстно с език, то знайте, че е така страстен и в леглото. Такива момчета са любители на здравите и продължителни връзки.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lycina
преди 6 години
2
23
!
Отговори
Зависи това с очите не е от голямо значение...Ако искаш си с отворени ако искаш със затворени зависи как се чувстваш по сигурен/на..и дали ти е приятно..
Страница 1 от 1