.

Десет е перфектната бройка

Десет е перфектната бройка
Снимка: sxc.hu

Десет е перфектната бройка на бившите любовни партньори на един възрастен човек, сочат резултатите от допитване сред посетителите на сайта SeekingArrangement.com, цитирани от в. “Daily Mail”.

 

 

Оказва се, че както мъжете, така и жените, считат представителите на противоположния пол с повече от 10 партньори за твърде разкрепостени и безразборни в интимните си взаимоотношения.

 

Половината от анкетираните дами и 46% от мъжете са категорични, че 10 е идеалната бройка. 36% от жените и 42% от представителите на силния пол предпочитат техният партньор да е по-неопитен и да има зад гърба си по-малко от 10 завоевания.

 

Едва 11% от жените и 10% от мъжете биха искали да се срещат с представител на срещуположния пол с бивши партньори, чиято бройка варира между 10 и 30. Само 3% от анкетираните пък признават, че нямат нищо против тяхната половинка да е имала любовни взаимоотношения с над 30 човека.

 

Дали обаче бройката на бившите партньори въобще трябва да бъде споменавана? Едва 35% от жените и 30% от мъжете държат да знаят с колко представители на срещуположния пол е имал/а интимни взаимоотношения техния/тяхната любим/а. За останалите това е въпрос, който не бива да бъде повдиган.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
RoxyM
преди 11 години
2
2
!
Отговори
А добре, значи имам да наваксвам. Абе, голяма глупост! Не е важно с колко човека си бил/а, важното е какви са взаимоотношенията с настоящата ти половинка. А дали преди това си имал 3 или 15 гаджета е без значение.
werii
преди 11 години
3
10
!
Отговори
хахаха доста *** статия :D
x7ras1z3
преди 11 години
2
4
!
Отговори
O.o
ioanna3
преди 11 години
2
6
!
Отговори
O_o
Страница 1 от 1