.

Защо си падаме по лоши момчета?

Защо си падаме по лоши момчета?
Снимка: sxc.hu

Всяка една от нас поне веднъж през своя живот си е мечтала за лошо момче, което да превърне скучното ѝ и сиво ежедневие в много по-вълнуващо и интересно. Много често, макар да знаем, че този човек не е подходящ за нас, ние не можем да спрем да го преследваме. Защо обаче това е така? Вижте кои са най-честите причини, които ни карат да залитаме по лошите момчета:

 

Тръпката

 

Лошите момчета винаги са опасни, с тях винаги има несигурност и нещата се случват по коренно различен начин, отколкото с другите. Когато не сме свикнали с подобен начин на живот, нормално е да искаме поне да го опитаме.

 

Тръпката да бъдеш с някой, който живее на пълни обороти, понякога дори е пристрастяваща – позволяваме ѝ да ни завладее отново и отново, без да можем да ѝ се противопоставим.

 

 

Драмата

 

Ако животът ни е твърде скучен и безинтересен, именно драмата е тази, която може да внесе в него малко разнообразие. Да, всички ние искаме да бъдем щастливи и обичани, но, колкото и мазохистично да звучи, понякога ни трябват и сълзи. С лошото момче те са гарантирани.

 

Желанието за промяна

 

Когато разочарованието от добрите момчета, с които досега сме излизали, надделее, съвсем естествено е да се обърнем към техните противоположности, очаквайки, че с тях ще ни бъде по-добре.

 

Бунтарският дух

 

Във всяка една от нас малко или много се крие бунтарски дух, който чака да бъде освободен. Дали ще си хванем лошо момче, за да опитаме с него от всичко забранено, или пък просто ще искаме да вбесим родителите си, това е без значение. Повечето от нас вероятно вече са се поддавали на изкушението.

 

Вниманието

 

Може би едно от най-сладките предимства на това да излизаш с лошо момче е цялото внимание, което получаваш. Излизайки с подобен индивид, почти сигурно е, че ще се радваш на нестихващ интерес от страна на всичките ви познати, а дори и на непознатите.

 

Нещо повече – чувството, че сме успели да оплетем в мрежите си и да укротим подобен бунтар, е страхотно. Не мислите ли?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
askadas
преди 11 години
1
7
!
Отговори
Пълни глупости!
Страница 1 от 1