.

Направи си online тест, за да провериш какъв е рискът да си импотентен

Направи си online тест, за да провериш какъв е рискът да си импотентен
Снимка: Dreamstime

С течение на времето голяма част от представителите на силния пол започват да имат проблеми, свързани с интимния живот. Факторите, които могат да предизвикат еректилна дисфункция, не са никак малко – високо кръвно налягане, тютюнопушене, възрастта и т.н. Ако искате да проверите какъв е рискът да станете импотентни, използвайте калкулатора, качен в сайта на в. „Daily Mail“.

 

 

Ако вече сте навършили 50 години /въпреки че потребителите на този сайт са далеч от тази възраст/, пушите и имате проблеми със сърцето, рискът ще е 14%, което е два пъти по-висок от средностатистическите показатели. 40-годишен мъж, който не пуши, но има сърдечни проблеми, е с осем процентов риск от импотентност. Представител на силния пол на средна възраст с диабет, проблеми със сърцето, високо кръвно налягане и с вредни навици, 8 пъти по-често се сблъсква с полови проблеми в сравнение със здрав мъж на същите години.

 

Статистиката показва, че все повече младежи са сред пациентите, които страдат от еректилна дисфункция.

 

Понякога тези проблеми се предизвикат от психични проблеми, като например стрес и чести пристъпи на тревога. При по-възрастните представители на силния пол сред рисковите фактори са диабетът, наднорменото тегло, високото кръвно налягане, заседналия начин на живот, консумацията на алкохол и пушенето.

 

Направете си теста тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
ya4eff
преди 10 години
1
0
!
Отговори
До BlackWings: Тинейджърите се интересуват от здравето си !
obi4amku4eta
преди 10 години
1
3
!
Отговори
До BlackWings: nalii :d :d :d
BlackWings
преди 10 години
1
5
!
Отговори
Тази статия май не е много за тийн форум :D
Страница 1 от 1