.

Подлуди го с целувки

Подлуди го с целувки
Снимка: sxc.hu

Първите целувки с човека, в когото сме влюбени, винаги са вълнуващи и съпроводени от трепетно очакване и нетърпение. Много често именно първите целувки са в основата на химията между двама души. Те разпалват чувствата и страстта им, завладяват емоциите им и ги карат да се чувстват така, сякаш политат в небесата. Ако искаш да подлудиш новата си тръпка още с първото сключване на устните ви, но не знаеш как да го направиш, прочети нашите лесни съвети, с които гарантирано ще му завъртиш главата.

 

 

Подразни го

 

Не се давай лесно. Докосни нежно устните си до неговите и използвай леко езика си, за да го подразниш. Все още обаче не допускай страстна и дълбока целувка, а вместо това се отдръпни леко. Това ще го накара да те поиска дори още по-силно и да тръпне в очакване на следващото докосване на устните ти.

 

 

Покажи страст

 

В разгара на целувката ви захапи леко долната му устна. Винаги обаче внимавай, когато правиш това! Не се престаравай, за да не превърнеш приятното изживяване в болезнено. Бъди нежна и внимателна.

 

 

Разнообразявай

 

По време на целувката променяй посоката, скоростта и движението на езика си. Забрави за скучните и монотонни целувки, по време на които можеш дори да заспиш. Заложи на разнообразието - то е далеч по-вълнуващо!

 

 

Не се съсредоточавай само върху устните му

 

Вратът и ушите са ерогенни зони за редица представители на силния пол (а и не само), затова не ги пропускай. Обходи нежно с устни врата му, може дори да го захапеш леко, след което засмучи меката част на ухото му. След подобно движение, гаранция, нямам как да остане равнодушен.

 

Целувка

Снимка: sxc.hu

 

Използвай ръцете си

 

Целувките не са просто сключване на устни с човек, към когото се чувстваш привлечена. Те са химия, близост, интимност, страст и цялостно удоволствие за сетивата. Ето защо включването на ръцете ти в заниманието е напълно задължително. Обходи с тях тялото му – докосни го нежно по врата, раменете, гърдите, прокарай нежно пръсти през косата му. Това със сигурност ще го подлуди.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...