.

Няколко неща, които мъжете НЕ харесват у жените

Няколко неща, които мъжете НЕ харесват у жените
Снимка: Dreamstime

Мъжете и жените не могат едни без други, но това не означава, че няма неща, които единия пол не харесва у друга. Има, и то не са малко! Но хубавото е, че сме се научили да приемаме околните с техните положителни и отрицателни черти. Ако все пак не искате да дразните гаджето си, вижте няколко неща, които мъжете не харесват у жените и се опитайте да не ги правите:

 

Да бъде обсебван – всеки човек има нужда от своето лично пространство. Не си мислете, че гаджето ви е длъжно да прекарва цялото си свободно време с вас. Той има нужда да остане насаме със себе си, да прекара време със семейството и приятелите си и вие не бива да му пречите да го правите. Ако обсебвате гаджето си, имайте предвид, че е въпрос на време да се разделите. Мъжете не обичат да бъдат контролирани и рядко позволяват това да се случва.

 

 

Да бъде ревнуван – ревността може да бъде полезна, ако е в границите на разумното. Повечето хора обаче прекрачват тази граница и по този начин рискуват да загубят човека до себе си. Да ревнуваш е безсмислено. Ако човек е решил да изневерява, той ще го направи, без значение дали половинката му го ревнува или не. За да бъде една връзка здрава, тя трябва да е изпълнена с любов, доверие и уважение.

 

Приятелката му да прекалява с грима – когато една жена знае как да се гримира, гримът й помага да прикрие недостатъците на лицето си и да подчертае красивите й черти. Мъжете обаче не си падат по дами, които прекаляват с употребата на фон дьо тена. Има доста представителки на нежния пол, които обичат да ползват по-тъмен фон дьо тен и да слагат по много. Така обаче са все едно с маска. Не правете тази грешка, защото изглеждате смешно отстрани и отблъсквате мъжете.

 

Приятелката му да има изкуствени нокти – едно е да ходите на маникюр и да си слагате гел или shellac, съвсем друго е да си поставите изкуствени нокти. Те са демоде и често изглеждат демоде. Може да си мислите, че изкуствените нокти, коса, гърди и т.н. привличат мъжете, но истината е, че те се заглеждат по такива жени, но не искат сериозна връзка с тях.

 

Приятелката му да злобее – злобните жени са наистина грозна гледка! Постарайте са да не критикувате околните, защото това прави лошо впечатление. Научете се да приемате критика и гледайте на нея като на нещо градивно и също така се научете да пестите думите си и да оставяте мнението за другите жени за себе си и за своите приятелки. Вместо да споделяте на половинката си колко зле облечена е колежката му от офиса, споделете на приятелките си. Те ще ви разберат и няма да гледат на вас като на злобна жена, каквато изглеждате в очите на приятеля ви, когато критикувате околните, особено представителките на нежния пол.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...