.

Връзката от разстояние си има своите плюсове

Връзката от разстояние си има своите плюсове
Снимка: Dreamstime

Да имаш връзка не е лесно. Да, тя носи удоволствие, любов, положителни емоции, но е и наситена с проблеми, скандали, сърдене и т.н. Връзките никога не са еднакви. Причаните са редица фактори – хората са различни, обстоятелствата са различни, ти също си се променил и вече си различен човек, а не този, който си бил в предишната си връзка и т.н. и т.н.

 

В днешно време има доста мъже и жени, които имат връзка от разстояние. Причината е, че голяма част от младежите отиват в по-голям град или друга държава, за да се развиват и това им налага да се разделят със своето семейство, приятели и с половинката си. Хубавото е, че към днешна дата технологиите са толкова развити, че връзката от разстояние не е чак толкова страшна. А и всяко нещо си има своите плюсове и минуси. Вижте кои са добрите страни при такава ситуация:

 

 

Говорите си повече – за съжаление, при връзката от разстояние има неща, които не може да правите заедно, поне не постоянно. Няма как да решите и след половин час да сте на гости на гаджето, няма как да отиде на кино заедно /но пък може да гледате филм заедно, благодарение на skype и да коментирате случващото се, докато вие сте у вас, а той/тя у тях/, няма как да се разходите в парка преди лягане и т.н. Но пък ще имате достатъчно свободно време, за да си говорите. А колкото повече си приказвате, толкова повече ще научавате за половинката си и това със сигурност ще ви сближи.

 

Оценявате срещите ви – когато се виждате всеки ден, няма как да оценявате времето, което прекарвате заедно, по начин, по който го правите, когато се виждате по-рядко. Когато човек знае, че дълго време няма да вижда половинката си, той започва да цени всеки миг, който прекарва с нея. Така си спестявате и редица негативни емоции, защото знаете, че няма смисъл да се карате за дреболии и да си губите времето в караници, при положение, че след няколко дни ще трябва да се разделите за поне няколко седмици.

 

Имате време за себе си – има мъже и жени, които искат да прекарват цялото си свободно време с гаджето. Това обаче действа задушаващо на една връзка и често води до нейния край. Когато гаджето ви не е около вас, вие имате достатъчно време за своето семейство, приятели и за себе си. По този начин имате възможност да се изградите като личност и сами да взимате решения какво да правите.

 

Може невинаги да изглеждате максимално добре – няма как да пропуснете да си направите кола маска, да си измиете зъбите, преди гаджето ви да дойде на гости или да отидете на фризьор, когато половинката ви живее наблизо и може да ви изненада всеки един момент. При връзката от разстояние имате възможността да сте леко занемарени. Това, разбира се, не означава, че трябва да ходите космати и миризливи, защото ще отблъснете околните, но поне ще знаете, че няма възможност гаджето ви да види порасналите косъмчета, които все още не сте отстранили.

 

Определено най-хубавият момент при връзките от разстояние е, когато се видите. Представете си чувството да видиш любимия човек след няколко седмично или месечно отсъствие. През цялото това време сте били заедно, писали ли сте си, гледали сте се по камерата, но така и не сте имали възможност да се прегърнете и целунете. А какво по-хубаво от това да докоснеш любимия човек?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
RapExotic
преди 10 години
0
1
!
Отговори
(n)
Страница 1 от 1