.

7-те вида женски вагини (+ видео)

7-те вида женски вагини (+ видео)
Снимка: thinkstockphotos.com

Човешкото тяло си прилича, но като цяло всеки човек е различен и си има своите особености. Типовете полови органи са изключително разнообразни въпреки общите си анатомични структури. Женските гениталии се различават по доста неща – размер на влагалище, размер и форма на срамните устни, положение и големина на клитора, равнина на половите органи, степен на увлажняване и т.н. Поради тази причина L.D. Jackobson решил да направи класификация на женските вагини, защото според него те могат да покажат доста за своята притежателка:

 

Сърни – при тях клиторът е разположен близо до входа на вагината и поради тази причина жените лесно достигат до вагинален оргазъм. Не харесват оралната любов и не обичат да бъдат галени с пръст по клитора. Нямат нужда от предварителна любовна игра, което ги прави идеални любовници. Жените – сърни са интровертни личностни, които рядко изневеряват, ако се чувстват обичани. Идеални са за съпруги, защото са традиционалисти и обичат спокойствието и семейния живот.

 

 

Реки – тези жени се овлажняват страшно много, когато се възбудят. Често мъжете не се чувстват особено комфортно по време на секс, защото влагалищата на жените – реки приличат на непроходими блата. Хубавото при тях е, че те са готови на всичко за човека до себе си.

 

Ева – този вид жени имат вагина с огромен клитор, който достига до 8 сантиметра. Повечето от тях са жителки на Бразилия и Африка. Те са изключително чувствени и сладострастни, но пък не се от най-умните. Сексът с тях е незабравимо приключение. Жените – Еви са сензитивни и чувствителни личности, които имат силно развито шесто чувство.

 

Княгини – техният полов орган е с изключително правилни пропорции и това определено се харесва на представителите на силния пол. Те имат красиви розови вагини с добре развит клитор и малки срамни устни. Този тип влагалище позволява безпроблемно сношение при всякакви пози. Княгините са чувствителни и женствени личности, които излъчват общителност и аристократизъм. Хубавото при тях е, че нямат проблем с достигането на оргазъм. Имат широк таз и голям бюст. Изключително чаровни са и лесно манипулират околните, особено когато искат да извлекат лични облаги.

 

Павиани – при този тип жени клиторът е високо разположен и именно това им пречи да достигнат до вагинален оргазъм. За разлика от жените – сърни, павианите обожават оралните ласки и затова са склонни да зарежат интимния си партньор, ако не е добър с езика. Този тип дами се среща основно при европеидната раса. Имат силно развито его, огромно самочувствие и обичат да контролират нещата.

 

Горски феи – при тях срамните устни са малки, закриват входа на влагалището и висят повече от големите срамни устни. Жените – горски феи са надарени с изключителен интелект и затова предпочитат да общуват с умни мъже, които имат въображение и чувство за хумор. Обичат да правят секс на нетрадиционни места, където има шанс някой да ги види.

 

Костилки – този тип жени имат плоски гениталии с инфантилни устни. Дори, когато остареят, „отдолу“ изглеждат като тийнейджърки. Имат тесен таз и слабо развито майчино чувство. Падат си основно по два типа мъже, които са пълни противоположности – вечните хлапаци и мъже, които имат силно развито бащино чувство. При тях често сексът е болезнен, защото проникването става трудно, затова те предпочитат нежните ласки по време на любовната игра пред същинския секс.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
SpiritInBlack
преди 5 години
0
22
!
Отговори
wtf....кви реки , кви поточета
Страница 1 от 1