.

Няколко тайни за по-добър секс [част втора]

Няколко тайни за по-добър секс [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Качественият секс е много важен за една връзка. Освен това, когато човек не е доволен от сексуалния си живот, дори да не е обвързан към момента, той просто не е доволен и не е щастлив. Сексът е много важен и за самочувствието ни. Сега ще ви разкажем кои са тайните на по-добрия сексуален живот.

 

Пози. Мисионерската поза е една от най-удобните и лесни за изпълнение. Тя е много интимна, защото така можем да гледаме партньора в очите, да имаме голям допир един с друг и не е нужно да сме акробати, за да застанем в тази поза. Все пак тя не е достатъчна. Ако винаги правите секс в такава поза, определено това е скучно. Опитайте се да разнообразите. Ако не можете да си намерите друга, която да ви е удобна, пробвайте различни, не всички пози са сложни и трудни за изпълнение.

 

 

Секси въображение. Най-сексуалният орган на човека, това е мозъкът. Колкото и да ви учудва, без него няма как да изпитате възбуда и да се насладите нас секса. Фантазиите, мислите и въображението могат да нажежат много обстановката. Когато не сте с гаджето си, ако си представяте и си фантазирате разни сцени и копнеете да се видите отново, това определено ще направи сексът по-добър. Как? Просто натрупвате желание, което избухва, когато се видите. Говорете си за фантазиите си, разкажете на гаджето си какво винаги сте си мечтали да направите в секса. Това ще подобри сексуалният ви живот, защото ще се отпуснете още повече един пред друг.

 

Сексът е щастие. Редовният секс ще ви направи по-щастливи. Това е така наистина, защото в тялото ви се отделят различни хормони, а виновникът за щастието се нарича ендорфин. Сексът може да облекчи болка, да намали стреса, да ви успокои и да ви накара да се почувствате по-уверени в себе си.

 

Мъжете и жените не възприемат секса по един и същи начин. Това вероятно не ви учудва. Мъжете се наслаждават чрез очите си. Те се възбуждат, когато гледат гаджето си голо, харесва им физическата гледка. При жените възбудата идва от емоционалната близост, от това, което чуват, когато правят любов.

 

Любовната игра е много важна. Колкото по-дълга и чувствена е любовната игра, толкова по-силни и удовлетворяващи са оргазмите и за двамата партньори. Следващият път, когато правите секс, отделете повече време за разгорещяване на страстите, недейте да се нахвърляте на гаджето си изведнъж и набързо. Опитайте да внесете повече романтика, нежност и разнообразие. Зарадвайте партньора си с внимание, определено ще усетите резултата.

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...