.

Най-ужасните неща, които могат да ти се случат по време на пиянски секс

Най-ужасните неща, които могат да ти се случат по време на пиянски секс
Снимка: thinkstockphotos.com

Да правиш секс в нетрезво състояние определено не е най-добрата идея. Влиянието на алкохола при мъжете и жените е различно. При представителките на нежния пол се губи голяма част от чувствителността на тялото и интимната зона не реагира по същия начин, както когато жената е трезва. По този начин се намалява значително шансът за достигане на оргазъм, въпреки че либидото е повишено.

 

При мъжете се наблюдава възбуда, но голяма част от представителите на силния пол не могат „да го вдигнат“ или бързо губят ерекцията си.

 

Въпреки че пияният секс не е най-добрата идея, която може да му хрумне на човек, на доста хора им се е случвало да го направят под въздействието на алкохол.

 

Виж няколко причини, поради които трябва да откажеш секс, докато си пиян:

 

Става ти лошо – на хората, които са прекалили с консумацията на алкохол, лесно им става лошо. Особено по време на секс, когато има движения напред-назад. А определено не е готино да ти стане лошо и да повърнеш върху или около гаджето.

 

 

Не ти пука от останалите – под въздействието на алкохола доста хора се преобразяват – падат им задръжките и се държат така, както никога не биха се държали, ако са трезви. Възможно е да се награбите и да се държите неприлично /или дори да правите секс /пред други хора и после горчиво да съжалявате за това, особено, ако някой се е погрижил да ви направи клипче.

 

Не знаеш какво правиш – когато си пиян често нямаш представа какво точно се случва. Възможно е да си мислиш, че доставяш удоволствие на гаджето си, а всъщност да не правиш нищо. В такива моменти сякаш момчетата и момичетата забравят какво представлява любовната игра и кои са ерогенните зони на партньора им. Често, вместо да доставиш удоволствие на половинката си, ти я даряваш с болка, която тя не усеща в момента, но разбира за нея на другата сутрин.

 

Събуждаш се до не когото трябва – някои хора наистина прекаляват с алкохола, а това може да доведе до конфузни ситуации. Възможно е на сутринта да се събудиш до напълно непознат човек или по-лошо – до приятел/колега/съученик. В такъв момент осъзнаваш, че единият вариант е да се измъкнеш и да се надяваш той да не помни с кого е прекарал нощта, а другият е да проведеш най-притеснителният разговор в живота си.

 

Излагаш се публично – мислиш си, че си изключително готин и привличаш вниманието на околните, но те всъщност те гледат, защото се излагаш адски много. Някои от тях дори ти правят снимки и клипчета, за да могат да те бъзикат на другия ден. А определено не е готино да се обясняваш в любов или да показваш на някого, че искаш да спиш с него пред всички присъстващи – познати и непознати.

 

Нараняваш се по време на секс – както вече споменахме, когато човек е пиян, той губи своята чувствителност. Поради тази причина е напълно възможно да нараниш себе си и партньора си, докато правите секс.

 

Заспиваш – правите секс и изведнъж ти просто изключваш и заспиваш. Колкото и да се опитват да те събудят, това просто не се получава. И на другата сутрин се срамуваш от случилото се. И има защо!

 

Осъзнаваш, че постигането на оргазъм е невъзможно – нито ти ще успееш да свършиш, нито партньорът ти. Двамата ще правите секс, докато ви омръзне, но нито един няма да остане удовлетворен /освен, ако единият не е трезвен, разбира се/.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Waaazzaaaap
преди 9 години
0
0
!
Отговори
:D :D
papugai
преди 9 години
4
3
!
Отговори
Как не ви е срам да сложите снимка на няква с прозрачни ***.
Страница 1 от 1