.

Съветите, които всяка майка трябва да каже на дъщеря си

Съветите, които всяка майка трябва да каже на дъщеря си
Снимка: thinkstockphotos.com

Взаимоотношенията между хора са доста сложни, без значение дали говорим за приятелство, семейство или любов. Хубаво е да знаеш какво те очаква от връзките, за да не си градиш илюзорни представи, които ще бъдат разбивани на пух и прах, защото се срещат в романтичните филми, но не и в реалния живот. Повечето майки и дъщери не си споделят неща, свързани с любовта, но има няколко неща, които е добре всяка майка да каже на своята дъщеря. Виж кои са те:

 

Гледай реалистично на нещата – наистина е добре да бъдеш реалистка и да не си представяш романтични сцени, които може да видиш само в някой любовен филм. Имай ясни критерии за мъжа до себе си и го търси. Не се хващай с всеки, който ти обърне внимание. Трябва да си щастлива с човека до себе си, а не просто да си запълваш свободното време с него. Не забравяй, че за да бъде връзката ви здравословна и да се развива, трябва и двамата да полагате усилия за нея.

 

 

Сексът е много важен – може да не е най-важното нещо в една връзка, но определено е от съществено значение. Когато двама души си пасват в леглото и имат задоволителна сексуална връзка, те по-лесно комуникират и решават проблемите, с които се сблъскват.

 

Забрави за традициите – в днешно време традициите не са това, което бяха. Едно време мъжете канеха жените на срещи, а дамите от своя страна ги радваха с вкусни гозби. В наши дни нещата вече не седят по същия начин. Дамите са доста активни, флиртуват и предлагат на мъжа, когото харесват, да излязат навън. Готино е да сготвиш нещо вкусно на гаджето и да го изненадаш, но това не означава, че той не трябва да ти върне жеста или да направи нещо мило за теб. В днешно време двата пола са равнопоставени, така че наистина е добре да забравиш за остарелите любовни традиции.

 

Мъжете НЕ са еднакви – представителките на нежния пол обичат да твърдят, че мъжете са еднакви и съответно връзките им са такива. Това обаче не е вярно! Хората са различни, затова не вярвай на приятелките си, които твърдят, че мъжете са еднакви и не стават за нищо. Напълно възможно е проблемът да се крие в тях, а не в представителите на силния пол. Когато обичаш гаджето си и смяташ, че той е твоята половинка, направи всичко възможно да бъдете заедно, бори се за връзката ви и му показвай при всяка удобна възможност какво значи той за теб.

 

Действай спонтанно – в началото всяка връзка е розова и динамична. Двамата се опознавате, правите много нови неща заедно и като цяло не ми пука какво говорите и как изглеждате. Влюбените правят това, което им идва отвътре – тичат, хванати за ръце под дъжда, отдават се на сексуален маратон, правят си романтични изненади. Нормално е с течение на времето връзката ви да се променя и да става по-улегнала, но е хубаво от време на време да действате спонтанно. Защо да не решите в петък вечер, че ви се пътува и да не тръгнете с колата нанякъде, търсейки си хотел на място?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...