.

Минусите на секса за една нощ

Минусите на секса за една нощ
Снимка: freedigitalphotos.net

Сексът за една нощ е нещо много модерно и тийнейджърите често го практикуват. Почти всеки тийнейджър може да се похвали с натрупания опит и безразборния секс. Проблемът е, че не всичко е като на кино. Ако във филмите сексът е супер, а последици няма, то в реалността не е точно така. Какви са минусите на секса за една нощ?

 

Чувстваш се използван/а. Не си мисли, че всичко, което виждаш във филмите или чуваш от приятели, е истина. Ако смяташ, че сексът за една нощ ще ти хареса, има шанс и да се лъжеш. Не забравяй, че тук няма да има чувства, а всичко се основава на тръпката. Не очаквай целувки и прегръдки на следващата сутрин. Може да се окаже, че вместо удоволствие, сексът те е накарал да се чувстваш използван/а.

 

 

Риск за здравето. Сексът с партньор, който не познаваш, определено крие риск за здравето ти. Мислиш си, че на теб няма да се случи, а реално гаранцията е никаква. Презервативът е единственото решение на този проблем, защото можеш да се предпазиш от нежелана бременност, както и болести, предавани по полов път. Проблемът е, че има болести, които се предават и с презерватив – човешки папилома вирус, херпес, гъбички и други.

 

Не знаеш с кого си лягаш. Сексът за една нощ най-често е с непознат човек. Това е проблем, защото не знаеш на какъв човек ще попаднеш. Може да се окаже, че си има гадже, че по някакъв начин иска да ти навреди или е лудо влюбен/а в теб и ще започне да те преследва.

 

Няма топлина. Сексът не е просто фитнес и е много важно каква емоция има. Ако ти липсват чувствата и топлината, която носи една връзка, вероятно няма да изпиташ особено удоволствие от секса за една нощ. Ако си типаж, който е свикнал с отношението във връзката и любовта, по-добре се придържай към принципите си.

 

Партньорът е егоист. Когато правиш секс за една нощ, не е нужно да се раздаваш прекалено много. В тези случаи всеки гледа собственото си удоволствие, защото знае, че на сутринта всичко ще е приключило. Това означава, че партньорът може изобщо да не се постарае да те задоволи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
bomar00
преди 8 години
0
0
!
Отговори
sex sex sex daite sex :D:D:D:D:D:
Blockhead
преди 8 години
2
3
!
Отговори
DOBRA STATIQ I AZ PRAVQ SEX ZA EDNA NOSHT NAI-VE4E BEZ PREZERVATIV NO AZ SUM OPITEN DOSEGA NQMAM DECA NE SE PREPORU4VA ZA MLADI HORA AIDE 4AO
Страница 1 от 1