.

5 типа момчета, с които да спреш да излизаш, ако търсиш истинската любов

5 типа момчета, с които да спреш да излизаш, ако търсиш истинската любов
Снимка: freedigitalphotos.net

Искаш да имаш сериозно гадже, което да те обича, да се разбирате перфектно и да се обичате? Това изобщо не е толкова трудно, когато намериш подходящ човек. Проблемът е, когато попадаш все на неподходящи. Кои момчета трябва да избягваш, ако искаш да срещнеш истинската любов?

 

Маминото синче. Бягай далече от този мъж, защото ще се изпариш. Той е забавен, мил и нежен, дори ти се струва подходящ за сериозна връзка. Може да е добър човек и да си пасвате като характери, но знай, че във връзката ви винаги ще сте трима – ти, той и майка му. За съжаление, той никога няма да се промени, винаги ще търси първо нея за съвет, ще се влияе от мнението ѝ, а на теб ще ти липсва мъжка подкрепа и обич.

 

 

Обсебеният от науката. Искаш интелигентно и образовано гадже? Това е чудесно, но не се хвърляй в нито една крайност. Има момчета, за които целият живот е наука. Той учи много, разбира всички природни науки и е отличник в училище/университета. Но това не е достатъчно. Той си няма идея от изкуство, интровертен е и е готов да отдаде живота си на науката. Никога няма да си на първо място за този човек, защото винаги ще има нещо по-интересно за изследване или изучаване.

 

Измамникът. Той ще ти изневерява и няма да има скрупули да го прави отново и отново. Ще те лъже, ще те гледа в очите и ще ти обещава целия свят. Това момче ще бъде с теб, докато си му интересна, а след това ще отиде при друга, за да ѝ говори същите неща. Никога няма да признае, че е бил с друга. Дори да го хванеш, дори да го изобличиш, той винаги ще отрича, че това е случайност и той е невинен.

 

Царят на празните обещания. Той ще ти обещае меден месец в Париж, ще те лъже, че вече мисли за деца, дом и семейство, че има планове за бизнес и скоро ще станете богати и ще живеете честити. Той ще ти разказва бъдещето като приказка, ще те убеждава, че само той може да те обича и гледа по този начин. Но действия от него никога няма да видиш. Винаги ще бъде силен само на думи, а в реалността няма да прави нищо по въпроса.

 

Безделникът. Този тип никога няма да си намери свястна работа, винаги ще се оплаква, че не го оценяват, че парите не му стигат, че попада все на неподходящи хора. Всъщност той е мързелив и му харесва да не прави нищо по цял ден. Може да ти харесва, че ти обръща много внимание, но това ще ти писне, когато виждаш как той не прави нищо със седмици и месеци.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
ДОТА
преди 8 години
1
1
!
Отговори
уау, събрал съм всички 5
Страница 1 от 1