.

Какво може да убие желанието за секс у приятелката ти

Какво може да убие желанието за секс у приятелката ти
Снимка: Dreamstime

Има някои неща, които действат антисексуално, както на мъжете, така и на жените. След редица проучвания учените установили, че ниското сексуално желание при представителките на нежния пол се дължи на по-дълбоката емоционална връзка, която те започват да чувстват, а това води до намаляване на желанието за секс с партньора.

 

Виж кои са най-често срещаните убийца на женската възбуда:

 

Тя е под напрежение – за да правите страхотен секс, трябва да се познавате добре един друг. Затова е хубаво да попиташ половинката си какво ѝ доставя удоволствие по време на секс и да следваш нейните съвети и напътствия. Сексът е наистина добра, тогава когато има страст, взаимно удоволствие и задоволеност.

 

 

Лишаваш я от любовна игра – когато един мъж има връзка с партньорката си от известен период от време, той започва да се чувства все по-комфортно в присъствието ѝ и несъзнателно започва да се държи егоистично и да я лишава от неща, които ѝ доставят удоволствие. Затова се постарай да бъдеш максимално нежен с гаджето си – не пропускай любовната игра и не бъди пестелив откъм прегръдки и целувки.

 

Сравняваш секса с гаджето с порното – това обикновено го правят младежи, които нямат опит и смятат, че това, което става в порно филмите, се случва и при повечето двойки. Истината е, че филмът си е филм и няма как нещата помежду ви да са като в порно филм. Не прави грешката да искаш от приятелката си да прави неща, които си видял в някое порно. Хубаво е да има страст помежду ви и да експериментирате, но нека е в границите на разумното и в никакъв случай не я карай да прави нещо насила.

 

Пренебрегваш външния ѝ вид – когато един мъж е по-дълго време с приятелката си, той започва да забравя да прави някои неща за нея, като комплименти, романтични жестове, кавалерско отношение и т.н. Но, за да има приятелката ти високо самочувствие, трябва редовно да ѝ правиш комплименти и да отбелязваш промените във външния ѝ вид.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
vivianmum18
преди 8 години
0
0
!
Отговори
nqkoi ni stiga be krai
Страница 1 от 1