.

Нещата, които жените мразят, но мъжете харесват по време на секс

Нещата, които жените мразят, но мъжете харесват по време на секс
Снимка: iStock

Мъжете и жените са доста различни едни от други и поради тази причина се кефят на различни неща. Виж кои са шестте неща, които дразнят дамите по време на секс, но се харесват на господата:

 

Сучене – понякога мъжете толкова се отплескват, когато целуват гърдите на партньорката си, че това, което правят, прилича повече на сучене, отколкото на ласки. И на жените това не им допада.

 

Търсене на G-точката – хубаво е, ако знаят къде се намира и я стимулират, но това не бива да се превръща в основна цел по време на секс. По-добре един мъж да се фокусира върху акта, върху случващото се и върху ласките, с които дарява жената до себе си, отколкото да се прави на детектив и да търси прословутата G-точка.

 

 

Секс без любов – не, че той не я обича, но не го показва преди и по време на секса. Докато за мъжете е нещо нормално да започнат акта без целувки и прегръдки, за жените не. Те имат нужда от хубава любовна игра, за да се възбудят максимално и сексът да им достави удоволствие.

 

Говорене по телефона – няма значение дали разговорът ще трае 5 секунди или 5 минути, това обижда адски много представителките на нежния пол.

 

Груб секс – има жени, които го предпочитат, но за да не става фаул е добре мъжът да обсъди тази тема с партньорката си. Жените, които не обичат грубостите по време на секс, се чувстват зле, когато любимият им започне да се държи грубо с тях и да им причинява болка.

 

Секс без предпазни средства – няма мъж, който да не предпочита да прави секс без презерватив. Повечето жени обаче са против, защото са наясно с болестите, предавани по полов път и нежеланата бременност и не искат да рискуват заради няколко минутен кеф.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...