.

Нещата, които показват, че скоро ще се разделиш с гаджето

Нещата, които показват, че скоро ще се разделиш с гаджето
Снимка: iStock

От няколко месеца си имаш гадже, но от известно време нещата помежду ви не са както преди – вече почти не се виждате, правите секс рядко и все повече се отдалечавате един от друг. Колкото и да не ти се иска да го приемеш като факт, вие сте близо до раздялата.

 

Но дали е по-добре да се разделите? Понякога това е най-доброто решение и за двама ви, но в моментите на съмнение дали наистина е така, няма откъде да знаеш дали любовта си е отишла и е глупаво да се опитваш да я спасяваш.

 

Преди обаче да решиш да се разделиш с гаджето, обмисли добре решението си, за да не съжаляваш по-късно. Виж кои са най-сигурните знаци, че раздялата наближава:

 

Не искате да правите компромиси – за да може нещата помежду ви да вървят, трябва и двамата да правите компромиси и да се съобразявате един с друг. Когато двама души спорят постоянно и не искат да отстъпват от позицията си, по-добре е да не са заедно.

 

 

Единият контролира другия – при доста двойки единият партньор е по-обсебващ от другия и иска да контролира цялата връзка. Той не осъзнава поведението си и остава изненадан, когато любимият му човек поиска да се разделят.

 

Не искате да сте заедно както преди – ако вече се виждате по-рядко и не ви е приятно да прекарвате свободното си време заедно, то е по-добре да се разделите.

 

И двамата сте без настроение, когато сте заедно – идеята двама души да са заедно е да се обичат, подкрепят и да им е приятно да си общуват. Ако връзката ти те натоварва и си вкисната, когато излизаш с гаджето, защо се мъчите и все още сте заедно?

 

Не искате да разрешите проблемите си – във всяка двойка има проблеми, така че това не бива да те стряска. Притеснително е, когато има такива, и не искате да ги разрешите и да продължите на чисто напред.

 

Не водите интересни разговори – вече не ти е интересно да си говорите до никое време, често дори не слушаш гаджето си и неговите думи те отегчават. Двама души няма как да са заедно, ако няма за какво да си говорят.

 

Сексът вече е мираж – преди се желаехте постоянно и правехте секс навсякъде, а сега от време на време, колкото за протокола.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...