.

Как да разбереш, че едно момче те харесва

Как да разбереш, че едно момче те харесва
Снимка: freedigitalphotos.net

Може би е по-трудно да откриеш, че той не те харесва, отколкото да разбереш, че действително има симпатии към теб. Понякога, когато ти се иска да бъде така, започваш да си внушаваш и да интерпретираш грешно държанието му. Ето някои сигурно сигнали, че той те харесва.

 

Изслушва те, когато имаш нужда. Тъжна си, посърнала, имаш нужда да споделиш какво се е случило и те мъчи, за да си проясниш мислите. В моменти той е на твое разположение, изслушва те внимателно и ти дава мнението си. Ако смята, че някъде си сбъркала, ще ти го подскаже, като подбере правилните думи. Другият вариант е да не ти се говори с никого, но видимо да ти има нещо. Тогава той ще дойде при теб и пак ще направи същото. Или просто ще нахлуе в живота ти и лека полека ще стане част от него.

 

 

Разсмива те. Когато не ти е до смях в трудни моменти, той отново прави всичко възможно, за да те накара да се усмихнеш. А дори и да няма повод, пак ще се опита да те разсмее и да те забележи. Ако се забавляваш, смееш се и се шегуваш в присъствието му, това наистина означава, че заедно ви е добре. Перфектното момче е онова, с което се забавляваш така, както с никой друг. Едно от най-важните неща в една връзка е да имате чувство за хумор и да се забавлявате.

 

Включва те в заниманията си и прави планове с теб. Говори ти за хобитата си, разказва ти истории от миналото си и иска да те включи в неговия свят. Споделяйки с теб всичко онова, което е важно за него, той ти показва, че не си поредната, с която иска да си изгуби времето. Също така те запознава с приятелите си, кани те да ходите на общи събирания в компанията и излизаш с тях. Това е знак, който не е за подценяване. Ако едно момче те не те иска близо до себе си и не те взима на сериозно, значи не те харесва достатъчно. Но ако той прави именно обратното, бъди сигурна, че си те харесва. И няма да се страхува да ти го каже в очите, тъй като няма да има търпение да разбере дали имате бъдеще заедно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...