.

Мъжете, по които някои жените си падат, и изискванията, които имат към тях

Мъжете, по които някои жените си падат, и изискванията, които имат към тях
Снимка: pixabay.com

Перфектния мъж е мит, за който всички сме чували. Перфектната жена също, ако трябва да сме честни. Проблемът на модерния ни век е, че повечето жени си падат по един доста спорен тип мъже и имат доста спорни изисквания за него.

 

Задължително трябва да е арогантен. По необяснима за мен причина, днес много се цени арогантния мъж. Очевидно тук трябва да има  някаква странна връзка с неговата сила и значимост, с това, че винаги всичко си казва и че – с две думи – е пич. Естествено, много хора боравят с думички, с чиито значения са крайно незапознати. Арогантен е нахален, оскърбителен и надменен човек, който изглежда смехотворно в очите на някой, който със сигурност не иска главния герой в поредния чиклит роман. Тези мъже се обличат „скъпо“, работят зад бюро по цял ден, но иначе се водят много вълнуващи и са крайно невъзпитани. Това, разбира се, не ни учудва с оглед на цялото това пренебрежение, което струи от тях. Обикновено гледат лошо, с което приличат на сърдити горили, но някои представителки на нежния пол много се наслаждават на присвитите очи и гледането под вежди. Препоръчително е да се държи ужасно с всички, но не и с вас. Това ще е истинското доказателство за любовта му.

 

 

Трябва да прави всичко за вас, дори и неща, за които в живота си не е чувал. Днешната жена смята, че мъжа трябва да е някакво свръх силно човешко същество, което винаги трябва да се грижи за нас, винаги трябва да ни подкрепя и да прави неща в името на общата ни любов, които го карат да се чувства истински зле. Но правейки ги доказва своята загриженост и отношение към нас. Овладейте се! Приятелят ви не е средство за изживяване на собствените ви фантазии и представи. Повечето от които са ви предоставени от така любимата чалга култура. Ще се изненадате да научите, че вашия партньор в живота – или в повечето случаи за момента – е човек. Който е от плът и кръв, който има собствено мнение и чувства. Който не винаги е в настроение за лигавщините ви. И това, че не прави всичко, което му кажете, не означава, че не държи на вас. Означава, че понякога трябва да отстоява себе си, така както и вие го правите.

 

Да не ходи никъде без вас. Това, че вече имате статут на гаджета, очевидно го обрича на нон-стоп съвместен живот, въпреки че не живеете заедно. За да компенсирате часовете, през които не сте заедно, трябва да се мъкнете навсякъде след него, дори и когато той иска да излезе по мъжки с приятелите си. А когато все пак, след хиляди убеждения, склоните да го пуснете, то не пропускате да му звъннете поне пет пъти.

 

В никакъв случай не може да познава, да поглежда, дори да диша по посока на други момичета. Отново – трябва да се научите да владеете тези нездравословни пориви, които ви теглят отвътре. Не можете да забранявате на приятеля си да има взаимоотношения с други момичета. Това говори за страшна неувереност у самите вас. Разбира се, тук обясненията в никакъв случай не злепоставят собствените ви вътрешния терзания са характеристиките и способностите ви. „Ако той наистина ме обича няма да си говори с други момичета. Какво могат да му дадат те, което аз не мога?“ Вие не сте в ред ако наистина вярвате в подобен тип мислене и подход към вашето гадже. Не може да очаквате, че вие сте единственото нещо в неговия свят. Въпреки че много ви се иска да бъдете.

 

Но в живота му има и много други неща. Приятелите му, семейството му, пицата, която му се яде и видео играта, която му се играе. И това, че не сте единственото нещо не означава, че не сте най-важното. И ако не изпълнява всички точки, описани по-горе, не означава, че не е човекът за вас. Означава само, че трябва да си намалите изискванията и да се отлепяте от време на време. Защото в противен случай ще се окаже, че единствените хора, които познавате сте си вие двамата и ще дойде момент, в който ще се намразите за това.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...