.

Няколко причини да излизаш с по-ниско от теб момче

Няколко причини да излизаш с по-ниско от теб момче

Много момичета твърдят, че никога не биха си хванали за гадже момче, което е по-ниско от тях. Ние те съветваме да не се заричаш, защото ниските момчета имат доста преимущества. А и не забравяй, че има много известни двойки, при които мъжът е по-нисък, но въпреки това са щастливи заедно от години.

 

Според статистиката средната разлика между височината на мъжете и жените е в полза на представителите на силния пол и е 14 сантиметра.

 

Друго проучване пък показва, че 50% от представителите на силния пол предпочитат партньорките им да са по-ниски от тях, а 90% от дамите харесват по-високи от тях мъже.

 

Време е да разбереш защо не е никак лоша идея да си хванеш за гадже момче, което е по-ниско от теб:

 

По-ниските мъже помагат повече в домакинството

Средностатистическите ниски мъже (1,70см и по-малко) се занимават с домакинство средно 8 часа и половина седмично, а високите представители на силния пол – час по-малко.

 

 

Срещите с по-ниски мъже ще ти помогнат да преодолееш притесненията си относно своя размер

Когато за пръв път излезеш на среща с момче, което е по-ниско от теб, най-вероятно ще се притесняваш, но не за собствения си ръст, а дали изглеждаш достатъчно женствена до него. Напълно възможно е дори да се чудиш дали не тежиш повече от него. Вместо да се притесняваш за такива дреболии, добре е да осъзнаеш, че когато двама души си прекарват времето страхотно и правят невероятен секс, няма значение кой колко е висок и кой колко тежи.

 

Ако той се чувства комфортно с теб, въпреки че е по-нисък, най-вероятно те приема напълно такава, каквато си

Мъж, който може да си каже „Не ми пука!“ въпреки всички натрупани с годините табута около ръста, най-вероятно няма да се интересува и от други свързани с различията между половете стереотипи. Така че, ако ти учиш в по-хубаво училище от неговото или взимаш по-добра заплата, той няма да се чувства зле от това и ще те хвали искрено за всеки твой успех.

 

Ниските мъже по-рядко се разделят

Ниските представители на силния пол имат 32% по-малък шанс да се разделят от високите и средно високите мъже. Все още не е ясно каква е причината за това.

 

Ще имаш по-голям избор от мъже

Ако имаш намерение да се срещаш само с мъже над 180 сантиметра, то ще ти бъде по-трудно да намериш такъв, какъвто да покрива всичките ти критерии – да е умен, да е красив, да има чувство за хумор, да не прекалява с алкохола, да има амбиции и т.н. Ако обаче решиш да дадеш шанс и на по-ниските мъже, то изборът ти ще стане доста по-голям.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
divergent
преди 7 години
1
2
!
Отговори
"Ниските представители на силния пол имат 32% по-малък шанс да се разделят от високите и средно високите мъже. Все още не е ясно каква е причината за това." - Може би по-трудно си намират приятелки и ги е страх, че ако зарежат сегашната, друга няма да ги хареса...
Страница 1 от 1