.

Какво да облечете за първа среща?

Според мястото

Какво да облечете за първа среща?
Снимка: outnow.ch

Първите срещи понякога са колкото вълнуващи, толкова и изнервящи като събитие. Особено по време да подготовката.

 

Вече ви споделихме как да се гримирате и каква прическа да си направите, затова е време да обърнем внимание на още нещо – дрехите ви.

 

 

Разбира се, отговорът на въпроса какво да облечете зависи много от мястото, на което ще се проведе първата ви среща.

 

Вижте най-честите локации и най-подходящите тоалети за тях.

 

1. Кино

 

Артистичната среща в кино позволява смесица от ежедневно облекло и уникален акцент. Изберете си винтидж блуза, загащете част от нея в boyfriend дънки и завършете с токчета.

 

2. Коктейл

 

бар Бъдете сексапилна и предизвикателна с асиметрична блуза или с ресни, допълнени от дънки с висока талия по тялото. Завършете с палто и ботуши над коляното.

 

3. На купон в негов приятел

 

Ако обектът на желанията ви покани на парти в негов приятел, това е добър знак – иска да ви запознае. Можете да експериментирате с дрехите, но задължително заложете на рокля и ботуши. Така ще сте хем секси, хем непринудена.

 

4. На концерт

 

Ако той ви покани на концерт, трябва да покажете готината си страна. Заложете на пола и тениска, но завършете с цветно яке. Разбира се, маратонките или спортните обувки са задължителни.

 

5. На ресторант

 

В случай, че ще ходите на ресторант, задължително трябва да бъдете секси и елегантна. Класическата малка черна рокля е идеална за този момент. Задължително сложете палто и обувки на висок ток над коляното.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...