.

7 начина да направите приятелката си щастлива

Това не е невъзможна мисия

7 начина да направите приятелката си щастлива
Снимка: outnow.ch

За всички вас, момчета, които се борите да направите приятелката си щастлива, вие сте попаднали на правилното място.

 

Ние сме тук, за да ви помогнем.

 

Ето няколко изпитани начини да направите приятелката си щастлива.

 

1. Приемете приятелката си такава, каквато е

 

Трябва да се примирите с емоциите на приятелката си, честите сълзи и постоянното натякване. Трябва да я приемате такава каквато е. Не се опитвайте да я промените, ако искате да я направите щастлива.

 

2. Проявявайте разбиране към нея

 

Доста е трудно да разберете какво се случва в съзнанието на едно момиче, но нищо не е невъзможно. Вложете усилия за да разберете какво прави вашата приятелка весела или тъжна. Подкрепяйте я, когато тя се нуждае най-много, а не ѝ четете лекции.

 

3. Засипвайте я с комплименти

 

Да, тя може да изгори първия тост, който е направила за вас, но оценете нейния опит. Нейната нова прическа може да не е толкова хубава, но все пак ѝ кажете, че сте я забелязали. Такива малки и значими комплименти със сигурност ще направят приятелката ви щастлива.

 

4. Изненадвайте я

 

Момичетата обичат изненади. Така че независимо дали става дума за вечеря навън или някакво бижу, не ѝ позволявайте да знае подробности, преди да всъщност да я изненадате. Изпращайте ѝ цветя, шоколадови бонбони и други подаръци отвреме навреме.

 

5. Разберете какво харесва в леглото

 

Точно като момчетата, момичета имат диви фантазии също! Вместо да правите нормален секс, измислете нови техники. Говорете с приятелката си и разберете какво харесва. Опитайте нови движения и се научете на изкуството на съблазняването.

 

6. Дайте и свобода

 

Не се задушавайте приятелката си с вашите мисли и мнения. Оставете я да бъде независима и да взема решения сама. Не забравяйте, приятелката ти, не е роб. Ако искате да направите приятелката си щастлива, трябва да я накарате да се чувства като кралица!

 

7. Бъдете джентълмен

 

Някои момичета очакват малко жестове от един човек, като да им отваряте вратата на колата и т.н., докато някои момичета може да са хардкор феминистки. Без значение какъв вид е приятелката ви, не е лошо да се отнасяте джентълменски с нея. В края на краищата, вие сте нейният принц и герой на мечтите й!

 

Автор на статията: Борис Радованов


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...