.

5 неща, с които съсипвате връзката

Какво трябва да избягваме?

5 неща, с които съсипвате връзката
Снимка: outnow.ch

Има много неща, които се отразяват на една връзка, колкото и стабилна да е тя.

 

Мислите, че сте открили вашата половинка и бяхте супер щастливи до един момент, в който не започнахте да усещате промяна?

 

Вероятно сте започнали да правите нещо нередно или половинката ви се държи така, че ви кара да се чувствате зле.

 

Представяме ви топ 5 на нещата, които могат да съсипят една връзка по най-бързия начин.

 

Ето ги и тях:

 

1. Карате се за битови и ежедневни проблеми

 

Да, не е приятно, че не ви е изчакал след училище, но пък не си заслужава да вдигате огромен скандал. С времето това се натрупва и никога не завършва с положителен край.

 

2. Снизхождение

 

Никога не е добре да подхождате със снизхождение към партньора си. Така не само ще го накарате да се чувства зле, но и ще развалите баланса в отношенията. Нека няма доминантен, а бъдете равни.

 

3. Стоите във връзката от снизхождение

 

Удобно ви е, че се грижат за вас, гледат ви, държат се добре, но нямате тази страст, която трябва да имате? Не се примирявайте с това, защото в някакъв момент и най-малките неща ще ви дразнят, а никой няма чак такова търпение.

 

4. Манипулация

 

Това е трудно, защото има хора, които не си дават сметка, че манипулират. Когато веднъж партньорът ви се почувства „изигран“, неминуемо ще си има едно наум.

 

5. Ревност

 

Дори и без да има действително изневяра или измама, подозрението само по себе си е лошо и внася много напрежение в отношенията. Не карайте партньора ви да се чувства „задушен“.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...