.

7 причини да НЕ се събирате с бившия

Защо това е грешка?

7 причини да НЕ се събирате с бившия
Снимка: outnow.ch

Понякога разделите са особено трудно нещо. Навяват спомени, не можем да спрем да мислим за бившия и изведнъж забравяме проблемите и в главата ни се прокрадва мисъл да простим.

 

Много често връзките, които приключат веднъж, трябва да останат в миналото, колкото и да е труден този процес.

 

Независимо дали сте сами и не ви харесва или не виждате как някой може да замени бившия, не трябва да се връщате назад.

 

Представяме ви 7 причини да НЕ се събирате с бившия!

 

1. Заслужавате повече

 

Очевидно бившият ти не е достатъчно добър за теб. Никога не се задоволявай с по-малко. Заслужаваш най-доброто, затова се цели на върха. Животът може да не е като приказка, но всеки един човек заслужава своя красив край.

 

2. И двамата все още имате проблеми


Разделите обикновено се появяват заради неразбирателство по нещо много фундаментално и основно като например семейство, характер, доверие, уважение, комуникация и така нататък. Много вероятно е тези неща все още да са проблемни. Ако не сте се справили с разрешаването им първия път, може би няма да можете нито във втория, нито в третия.

 

3. Има много риба в морето

 

Сериозно, просто бъдете по-активни. Има много хора навън. Това не означава, че всички са перфектни, но има много необвързани потенциални половинки, които могат да се превърнат в забавно и романтично изживяване.

 

4. Той е бивш и за това си има причина

 

Направихте избор да си тръгнете от тази връзка. Независимо от това, каква в действителност е тази причина, премахнахте човек, когото обичате и го изгонихте от своя живот. Изисква много смелост да разбиеш нечие сърце.

 

5. Правим грешки, за да се научим от тях


Смисълът на грешките е да се поучим от тях. Не да повторим историята едно към едно. Ако вече знаете, че няма да се сработите като двойка, защо да инвестирате още време в това? Фокусирайте се върху това, което се развива във вашия живот и останете позитивни.

 

6. Хората не се променят

 

Като малки всички сме чували мъдрата мисъл, че хората не се променят никога. И колкото и странно да ни звучеше тогава, житейският опит доказва това твърдение. Понякога поведението може и да се промени, но човек не е способен да се отдалечи много от това, което всъщност е.

 

7. Само защото се познавате, не значи, че е правилно


Бившите гаджета са позната територия, макар че човек никога не знае какво следва. Да се впуснеш в непознатото може да бъде много вдъхновяващо. Не се ограничавайте с миналото.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...