.

8 неща, които мъжът не иска да знаете за пениса

Фактите са си факти

8 неща, които мъжът не иска да знаете за пениса
Снимка: outnow.ch

Всички мъже имат една особена гордост – пениса си. Нямат проблем да говорят за него, обикновено с хиперболизиране или възхвала, и това грам не ги притеснява.

 

Както с всичко обаче, пенисът крие своите малки тайни и малко познати факти.

 

Днес ще ви разкрием топ 10 фактите, които мъжете не биха искали половинките им да знаят.

 

Ето кои са те:

 

1. Има наклон в ляво

 

Не е модел за пенис. Със сигурност няма да се появи на корицата на някое списание с лъскави страници. Но може би точно този лек наклон е перфектен.

 

2. С кого се е срещал

 

Всеки пенис си има история. Някои са с по-кратка, а други имат направо няколко тома от срещи и места, на които е бил. Често мъжете не биха разказали с колко и какво точно са правили, независимо от точната бройка.

 

3. Пенисът е с различен цвят от останалата част от тялото

 

Това е доста често явление, но някои мъже изпитват неудобство да говорят за това. Факт е, че понякога има разлика в цвета, която обикновено се дължи на пигментация.

 

4. Точно колко дълъг е

 

Независимо дали е малък или голям, повечето мъже знаят точния размер на пениса си. Поне веднъж, дори и само от любопитство, са го мерили.

 

5. Точно колко окосмен е

 

Обикновено мъжете се грижат за окосмяването си в тази част и се бръснат или използват друг метод за намаляване на дължината на косъмчетата. Трудно ще е да разберете колко точно окосмен е. Това е информация, която само мъжът знае, а вероятно не би искал да споделя.

 

6. Точно колко пъти се снима, за да изпрати перфектната снимка

 

Доста мъже пращат снимки на мъжеството си, но това, което жените получават, далеч не е първият и единствен кадър. Дори и да не си го признават, мъжете също търсят точния ъгъл, при който всичко ще изглежда по-голямо.

 

7. Колко скоро мастурбира

 

Вероятно е максимум преди няколко часа, в зависимост в кое време на деня се намираме и кога се е събудил от сън.

 

8. Колко се сдържа, за да не свърши

 

Всеки мъж е бил в ситуация, в която е бил готов да свърши веднага, но се сдържа, за да ви достави удоволствие. Оценете го!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...