регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

5 мита за мъжете и секса

На какво трябва да спрат да вярват жените

5 мита за мъжете и секса
Снимка: Instagram

Може и да има безкрайно много митове около женското удоволствие, като например, че жените правят секс само и единствено, за да направят мъжете си щастливи, при мъжете също го има този проблем.

 

Силният пол се оказва в стереотипи също толкова много, колкото и жените, когато стане дума за секс. Представяме ви топ 5 на митовете за мъжете и секса, на които е време всяка дама да спре да вярва.

 

1. Мъжете са обсебени от порното

 

Мъжете гледат порно, но със сигурност повечето от тях предпочитат да правят секс с половинките си. Едното не е за сметка на другото и не го заменя по никакъв начин. Гледането на порно не означава, че е по-вероятно той да изневери. Точно обратното, ако той иска по-често секс от вас и гледа порно, вероятно със сигурност не ви изневерява.

 

2. Мъжете искат секс през цялото време

 

Някои мъже искат. Някои жени – също! Някои мъже също искат да гледат и спорт през цялото време, но някои и не искат. Някои искат да спят постоянно, други – не. Разбирате каква е логиката, нали? Всичко това зависи от личния характер и желанието на другия, но в никакъв случай не е вярно, че на всички мъже и само на тях, постоянно им се прави секс.

 

3. Ако не получи ерекция – не ви харесва достатъчно

 

Много неща могат да попречат на един мъж да бъде в ерекция – твърде много алкохол, физически дискомфорт, стрес, притеснение как ще се представи, нужда от различна стимулация и много други. Противно на всички митове, пенисът не се „активира“ само когато има сексапилна жена.

 

4. Мъжете не са моногамни за разлика от жените

 

Това е едно твърдение, което определено не може да бъде истина. Отново се връщаме на това какъв е човекът, неговата индивидуалност, минало, опит и тн. Много чести са случаите мъж да има много краткотрайни и многобройни жени, но да срещне подходящата и да остане само с нея... защото е всичко, което е искал.

 

5. Мъжете могат да контролират продължителността на секса

 

Има много неща, които могат да подпомогнат оргазъм или еякулация, но в крайна сметка – това зависи само и единствено от гените. Размерът на пениса и кога ще свърши не са в контрола на един мъж.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...