регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Жените от тези 3 зодии са най-желаните!

Вие сред тях ли сте?

Жените от тези 3 зодии са най-желаните!
Снимка: Pexels

Любовните отношения са много важни за всеки човек.

 

Всички мечтаем за страхотни връзки, в които да се чувстваме сигурни, щастливи и преди всичко – обичани.

 

Разбира се, това е пряко свързано с това колко ни желае човекът до нас и как му влияем ние като привличане.

 

Това има много общо със зодиакалния знак и датата, в която сме родени. Представяме ви топ 3 на зодиакалните знаци, жените от които са най-желани от мъжете.

 

1. Лъв

 

Тя ще превърне живота ви в най-красивата любовна история, ще накара душата ви да лети и ще създаде нов облик на живота ви. Независимо дали ви е приятелка или жена, тя ще бъде диамантът, който ще ви показва хубавата страна от живота. Трябва много да я пазите от чужди погледи, тъй като красотата и е една на милион и определено много мъже я желаят за себе си.

 

2. Стрелец

 

Всички имаме събития в живота си, които не можем да забравим, но денят, в който целунем представителка на зодия Стрелец ще най-важният в живота ни. Ако сте достатъчно големи късметлии да имате такава дама до себе си, поздравления! Вие сте само на една крачка от това животът ви да се превърне в истински Рай. Тя ще изпълни дните ви с радост и любов, а силата, която ще ви дава, ще ви кара да се усещате така, сякаш имате криле.

 

3. Рак

 

Жените представителки на зодия Рак са много чувствителни, но в същото време са безстрашни и до голяма степен непредсказуеми. Няма пари на света, които могат да купят нежните ѝ целувки. Искрената ѝ същност търси човек, който може да я разбира когато е шумна и когато е тиха. Тя има нужда от мъж, който да я подкрепя и да бъде до нея във всичките ѝ битки, а ако го намери, ще го дари с най-щастливите мигове.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...