регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Какво ти пречи да откриеш истинската любов според зодията?

Вижте кое ви спира да изживеете красива любовна приказка

Ивета Иванова
Какво ти пречи да откриеш истинската любов според зодията?
Снимка: Pexels

Овен

 

Прекалено лесно се гневят и избухват. Трябва да се научат да реагират по-спокойно, дори когато някой ги ядосва или им се случва нещо неприятно. Яростта няма да доведе до нищо добро, овните трябва да се концентират над хубавите неща, които им се случват и да оценят любовта, когато я открият.

 


Телец

 

Инатът е сред проблемите на телците. Те обичат да вършат нещата по свой начин и рядко излизат от зоната си на комфорт. Не трябва да се страхуват да признаят, че понякога и другите хора са прави, особено когато става въпрос за партньора им.

 


Близнаци

 

Представителите на близнаците са прекалено нерешителни. За да са по-щастливи, не трябва да се страхуват толкова много да правят избори. Хубаво е и да са по-категорични в решенията си, иначе изглеждат несериозни и нестабилни. 

 


Рак

 

За да им върви в любовта, трябва да вярват повече. Раците могат да са прекалено недоверчиви и подозрителни, което дразни половинката, особено ако няма причина за това. Склонни са да обвиняват напразно и често изглеждат несигурни.

 


Лъв

 

Те са погълнати от себе си и в много случаи изглеждат нарцистични. Трябва обаче да осъзнаят, че света не се върти около тях, да не говорят само за себе си и да отдават необходимата почит и на половинката си.

 


Дева

 

Девите могат да са доста срамежливи. За да срещнат истинската любов, е необходимо да покажат истинската си същност, да не се страхуват да разкрият кои са и какво харесват, най-вече при запознанство с нови хора. Девите са много любвеобилни.

 


Везни

 

Склонни са да влизат в ролята на мъченик, което обаче може да изнерви околните. Очакват хората да ги съжаляват и да им съчувстват. Но това по-скоро отблъсква потенциалния партньор и не е нещо, с което ще го впечатлят.

 


Скорпион

 

Представителите на скорпиона имат проблем, сходен с този на раците – нямат доверие на никого. Когато са във връзка, партньорът се уморява от опити да им доказва, че ги обича и че им е верен. И дори след много жертви от страна на половинката, скорпионите пак може да не повярват в това. По този начин отблъскват дори тези, които са истински влюбени в тях.

 


Стрелец

 

Стрелците се славят със своето нетърпение. Искат нещата да стават бързо, мразят да чакат, затова и изпускат любовта. Прекалено бързо си тръгват от партньора си и веднага търсят друг, дори сърцето им още да е разбито.

 


Козирог

 

Винаги очакват най-лошото от хората. Скептични са и рядко дават шанс на някого да им докаже, че е добър човек и ги обича. Това е така, защото ако са преживели разочарование в миналото, още не могат да го преодолеят и вече не възлагат надежди на никого.

 


Водолей

 

Водолеите рядко показват своите емоции. Трябва да разберат, че не могат да имат стабилна връзка, ако не признават чувствата си и не говорят за връзката си. Страх ги е да са прекалено искрени и да изразят себе си.

 


Риби

 

Рибите имат страх от непознатото. Страх ги е да отидат на непознато място, да поговорят с някой, който не им е близък. Необходимо е да се впускат в приключения по-често, да рискуват повече и да опитват нови неща.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...