.

3 зодии, които са оптимисти във връзките

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които са оптимисти във връзките
Снимка: Pexels

Овен

 

Приемат всяка нова ситуация като нещо, което е способно да промени живота им по положителен начин, включително и новите връзки. Те са пълни с ентусиазъм и са уверени в себе си. Управлява ги Марс, което ги прави агресивни и много страстни. Във връзките и интимните отношения овните показват, че никога няма да се предадат, че могат да получат това, което искат и че няма да подхождат с лоша нагласа към партньора. При спорове или трудни ситуации, те знаят, че нещата ще се оправят, ако поработят над връзката и взаимоотношенията и стоят до половинката си - така показват, че са сериозни. Овенът вярва, че всичко ще се нареди.

 


Везни

 

Тъй като са идеалисти по природа, везните вярват в истинската любов, в хармоничните отношения, в разбирателството между хората. Затова и са оптимисти по отношение на романтичните си връзки. Те следват максимата, че самият ти трябва да си промяната, която искаш да видиш в света. Много весели, лъчезарни и усмихнати са. За тях е важен балансът и правенето на компромиси - знаят, че така нещата се нареждат. Везните уважават другите и наистина вярват в любовта. Дори разбитото сърце не може да ги отчая толкова, че да се отрекат от нея. Управлява ги Венера - планетата на любовта, така че това не е изненада. Като мислят за бъдещето, не виждат самота и тъга, а вълнуващи преживявания, нови възможности и правилния човек до тях.

 


Риби

 

Всеки ги познава като най-големите романтици на зодиака. Затова им качество обаче помага именно оптимизма по отношение на любовните връзки. Те вярват в епичната, безкрайна и побеждаваща всичко любов - такава като от приказките и филмите. И колкото и черен да е света около тях, колкото и да виждат как хората са забравили ценностите и морала, рибите все пак вярват, че великата и истинска любов съществува. Хората понякога си мислят, че тези знаци гледат през розови очила и са прекалено мили и наивни. Но рибите са просто безкористни, откровени и чистосърдечни. Очакват същото и от другите, но дори да не го получат - не се сриват. Вярват, че могат да намерят доброто у околните, особено в интимните си партньори.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...