.

5 зодии, които търпят токсичните връзки

Вижте кои са те

Ивета Иванова
5 зодии, които търпят токсичните връзки
Снимка: Pexels

Някои зодии са прекалено привързани към партньора, за да скъсат с него, дори когато усещат, че нещата не вървят. Може да са недоволни и тъжни, но не правят нищо, за да променят ситуацията. Ето и кои са те:

 


Риби

 

Те вярват в любовта. Мислят, че колкото и токсична да е връзката, нещата могат да се оправят с малко усилия, и тя да стане фантастична. Ако рибите са били с партньора си много дълго време, те ще се чувстват отдадени, ще са инвестирали прекалено много във връзката, за да оставят нещата да приключат така лесно. Но понякога няма надежда, колкото и да им се иска.

 


Рак

 

Сигурността, уютът и семейството са всичко за рака. Ако да прекратят връзка, значи да загубят тези неща, раците няма да го направят. Ако трябва тези знаци ще жертват личното си щастие, свободата, вътрешния мир, но няма да си позволят да изгубят семейство или възвожност за създаване на семейство и дом. Ще опитат да се успокоят с музика, релаксиране в природата, записване на нов курс и т.н.

 


Везни

 

Лошото при везните е, че може да станат прекалено зависими от половинката си, дори връзката вече да е отровна и да не върви гладко. Те опитват да се фокусират само върху хубавото, игнорират лошото и се правят, че не го виждат. Дори може да лъжат себе си, че нещата са добре, за да не им се налага да преживяват раздяла. Дори човекът до тях да не постъпва правилно, те се опитват да го оправдаят, защото не могат да си представят как ще продължат без него.

 


Телец

 

Телците не се отказват от връзката, защото те са работили твърде здраво, за да я създадат. Телците рядко се впускат в необмислени връзки, щом са с някого - те са имали сериозни намерения. Понякога стоят от инат във връзката. И когато нещата станат много лоши, се надяват другият да си тръгне първи. Така телците не чувстват вина, че те са провалили отношенията. Но, ако и другият е такъв инат, могат да останат нещастни прекалено дълго време.

 


Козирог

 

Тъй като са работливи, постигат целите си и имат перфектни резултати, козирозите пренасят този перфекционизъм и в любовните отношения. Дават много от себе си във връзките, гмуркат се дълбоко и приемат всичко сериозно. Трябва да се случи нещо наистина голямо и драматично, за да се откажат от половинката си. Не обичат да се отказват, затова опитват по всякакъв начин да съживят връзката.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...