.

Според зодията му: Защо той не ви е поканил на среща?

Ето каква може да е причината

Ивета Иванова
Според зодията му: Защо той не ви е поканил на среща?
Снимка: Pexels

Овен

 

Нетърпеливият овен винаги търси екшън, приключения и обича да се надпреварва. Ако смята, че бихте го отрязали, най-вероятно просто е продължил напред. Може да ви е харесал, но не обича да губи. Ако не сте показали, че и вие наистина имате симпатии, едва ли ще направи крачка към вас. Затова и момичетата често първи канят овните на среща.

 


Телец

 

Внезапните промени плашат телците. Ако сте се държали по различни начини около телеца, за да привлечете вниманието му и да го заинтригувате, спрете с това поведение. Не е правилна стратегия - това го плаши. Когато преживява труден период, не му е до срещи - покажете му, че сте верен приятел и сте до него и след като този период отмине - той ще ви покани.

 


Близнаци

 

Близнаците трудно взимат решения и са колебливи, затова още не се е осмелил да ви покани. Още се чуди как точно да ви попита, къде да ви заведе, дали го харесвате. Понякога момичетата се отегчават от тази нерешителност. А ако много харесват момчето - канят първи.

 


Рак

 

Много емоционален е и ако има симпатии към вас - бъдете сигурни, че е потънал в мисли. Мечтае за вас, разчувствал се е, погълнат е от чувствата си. Страхува се да не ви изплаши с тях. Най-добре е да опитате да поговорите с него - да разкриете какво чувствате и така той ще стане по-смел.

 


Лъв

 

Мъжът лъв, познат като супер уверен и дори арогантен, не ви е поканил на среща? Веднага си мислите, че просто не ви харесва. Има два варианта. Първо - лъвът е малко мързелив. Да показва емоциите си и да се опитва да ви впечатли изисква много усилия за него. Другото - има голямо его. Колкото и да обича романтиката и да държи на любовта, иска да се отнасят с него като с крал. Ако не сте погалили егото му, дори да ви е харесал, трудно ще ви обърне внимание.

 


Дева

 

Работохолици и много организирани. Държат на добрия успех в ученето и да се справят добре в работата. Там са много амбициозни, но що се отнася до лични въпроси - девите са срамежливи. Нервен е, не знае как да подходи, притеснява се. Докато излезе от черупката си ще мине време, но поне ще може да се опознаете добре.

 


Везни

 

Дипломатични и харизматични са, но мъжете от тази зодия не знаят как да са директни. Най-вероятно е постоянно да ви прави намеци, че ви харесва и иска да излезете, да флиртува с вас, но така и да не ви кани. Трябва внимателно да разчетете сигналите, които ви изпраща и да му покажете, че и вие изпитвате същото.

 


Скорпион

 

По принцип са решителни, но понякога това е помрачено от прекалената им мнителност. Съмняват се във вас, подозират ви, чудят се дали всъщност не харесвате и някое друго момче. Имат огромни проблеми с доверието. Ако не се познавате отдавна и нямате здраво приятелство, ще отнеме време на скорпиона да ви покани. Сприятелете се с него, говорете си на философски теми, покажете, че може да разчита на вас.

 


Стрелец

 

Стрелците са изключително любопитни. Ако още не са ви поканили на среща, може би още проучват неща за вас, опитват се да ви опознаят по-добре. Говорете повече за себе си, разказвайте истории, впуснете се в интимни и дълбоки разговори. Донесете им чаша кафе и им споделете своите страхове и тайни. Така ще ги завладеете и поканата ще дойде.

 


Козирог

 

Мъжете от тази зодия са много сериозни, което е хубаво, но пък в някои случаи тази сериозност се превръща в песимизъм. Козирогът може да си мисли, че ако тръгне към вас и започне да ви сваля - ще се изложи. А не би си позволил нещо такова. Дайте му кураж като започнете очевидно да флиртувате с него. Бъдете смели, за да стане такъв и той.

 


Водолей

 

Водолеите избягват да изразяват емоциите си. Страстен е. Може да говори разпалено за хобитата и целите си. Но стане ли дума за нещо лично и интимно, той става прекалено уязвим. Бъдете търпеливи и му дайте повече време и пространство. Не го питайте веднага какво мисли за вас и дали иска връзка. Това ще му се стори прибързано, дори да ви харесва. Говорете си за интересите си, за мечтите си и в един момент той ще ви покани.

 


Риби

 

Емоционалните и чувствителни риби могат да са доста страхливи. Често влизат в ролята на мъченици. Рибите са нараняват лесно и от малки неща, много е вероятно още да страдат за предишна връзка. Или за това, че даден флирт не се е превърнал във връзка. Така те вече са отчаяни, не вярват на никого и дори да имат симпатии, предпочитат да ги скрият, за да не бъдат наранени отново. Доближете ги внимателно, покажете колко сте мили, грижовни и лоялни и им дайте причина да вярват отново.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...