.

Топ 6 на най-самотните зодии

Ето кои са те

Ивета Иванова
Топ 6 на най-самотните зодии
Снимка: Pexels

Дева

 

Строги са към себе си и често критикуват другите. На хората не им е приятно постоянно някой да ги кара да се чувстват виновни, затова избягват да са около девите. Тези зодии остават сами и дори не могат да се насладят на собствената си компания, защото обвиняват и себе си. Трябва да са по-мили.

 


Козирог

 

Има моменти, в които те не могат да се разкрият пред другите и да позволят да са уязвими. Тази отдръпнатост причинява липса на интимност и заради нея козирозите трудно създават връзки. Трябва да не се страхуват да покажат себе си, никой няма да ги помисли за слаби.

 


Риби

 

Изживяват самотата много тежко и се опитват да я преборят. Превръщат негативните чувства в изкуство, разсейват се със свои хобита. Мечтаят, фантазират, за да не мислят за самотата. Много често се разочароват от хора, които са ги предали и затова затварят сърцето си и се изолират вкъщи.

 


Овен

 

Овните може да са много активни, но вътрешно често се чувстват сами и самотни. Животът им е забързан, имат грижи и се чувстват така сякаш са изгубили истинската връзка и истинския контакт с хората. Имат и периоди, в които си мислят, че всички са ги предали. По принцип обичат да са сред хора, но имат черни дни, в които не искат да виждат никого. 

 


Скорпион

 

Скорпионите се нуждаят от време за себе си и време, в което да са сами и необезпокоявани. Понякога избягват хората, когато имат нужда да презаредят, но когато се върнат, тези хора са изчезнали, защото не са разбрали поведението на скорпиона. Ако са наранени и предадени, изолират се, дори от най-близките. Понякога в гнева си казват ужасни неща.

 


Стрелец

 

Тези знаци обожават хората и социалните контакти. Имат нужда често да създават нови приятелства и да се запознават с нови хора. Когато не получат такава възможност, чувстват се много самотни. Често пътуват, сменят обстановката, затова губят хора и не могат да създадат силни емоционални връзки. Когато приятелите им страдат и имат нужда от утеха, стрелците обикновено не са там, а странстват. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...