.

Какво не могат да простят зодиите във връзките?

Вижте какво ще провали връзката за всяка зодия

Ивета Иванова
Какво не могат да простят зодиите във връзките?
Снимка: Pixabay

Връзките носят много приятни емоции, но невинаги всичко върви по мед и масло. Нарушават се обещания, появяват се проблеми и разногласия. Ето какво е нещото, което всяка зодия не може да прости и което вероятно ще развали любовните отношения.

 


Овен

 

Ако наистина искате да ядосате овена, откажете му. Тези зодии са смели, истински воини и са горделиви. Отказът и отрязването за тях са като кошмар. Ако отхвърлите някое тяхно предложение или не се съгласите с нещо важно за тях, те ще са много разочаровани и гневни и сигурно връзката няма да продължи дълго.

 


Телец

 

Излизате с телец? Дори не си помисляйте за изневяра! Естествено, никой не обича изневерите и това е проблем за всяка зодия, но телците са сред най-лоялните и верни знаци. На тях може да се разчита и са много търпеливи с партньора. Затова изневярата е нещо непростимо за тях.

 


Близнаци

 

И благородната лъжа би наранила близнаците. Ако те са премахнали преградата и са се открили пред вас, а вие сте излъгали за нещо, дори не с лоша цел, няма връщане назад. Тези зодии няма да го преживеят. Честността е това, което позволява на близнаците да станат уязвими и да създадат стабилна връзка, така че няма да простят.

 


Рак

 

Тъй като са много емоционални и предпазливи. Ако някой предаде доверието им, раците изпадат в депресия. Те имат невероятна памет и могат да си спомнят всяка среща и всичко, което сте си казвали. Ако сте им обещали нещо и не сте го направили, те виждат, че не може да се разчита на вас и прекратяват връзката.

 


Лъв

 

Най-горделивите зодии. Не трябва да засягате егото им, защото те никога отново няма да ви допуснат до себе си. Ако някой се опита да ги унижи, да ги потисне или да нарани гордостта им, лъвовете ще се вбесят и може да не дадат втори шанс на този човек.

 


Дева

 

Трябва да сте внимателни с часовете, които отнемате на девите. Те са зодиите, които най-много ценят времето, затова подбирайте мъдро заниманията и местата, които посещавате. Трябва да почувстват, че срещата си е струвала. Девите пестят ресурси и са много възпитани, но не биха позволили да им губят времето.

 


Везни

 

Ако тези знаци са разстроени, не се подигравайте с чувствата им. Може да си помислите, че проблемът не е толкова голям, но за тях е и те искат подкрепа. Везните искат партньорът да е тяхно отражение, така че, ако забележат, че той не проявява състрадание, връзката приключва. Везните искат да се чувстват разбрани.

 


Скорпион

 

При скорпионите е всичко или нищо. Ако свалят стените, които са изградили и рискуват да се доверят на някого, ако признаят, че са влюбени, значи са преодолели себе си. Затова ако ги предадете, няма връщане назад. Трябва да сте лоялни и много истински пред тях. Иначе най-вероятно ще ви отмъстят.

 


Стрелец

 

Стрелците се сприятеляват много лесно, имат опит и помагат във всяка ситуация. Тези знаци са огнени, вярват много на половинката. И ако разберат, че тя ги е използвала, защото са добри помощници и знаят много неща, ще изчезнат от живота ѝ завинаги. Не могат да си представят, че някой може да се преструва на влюбен, за да получи някаква помощ или подкрепа.

 


Козирог

 

Внимавайте с хумора пред козирозите. Най-вече, ако шегата е отнесена към тях. Те са сериозни, праведни и не търпят глупости. Ако някой се опита да ги унижи и да се подиграе с тях, козирогът ще избухне. Колкото и да е добър, ще отмъсти и ще покаже, че никой не може да го прави за смях.

 


Водолей

 

Водолеите знаят, че понякога емоциите надделяват и че всеки проблем има решение. Но има нещо, което не могат да простят. И това е някой да ги игнорира. Ако водолеят прекарва много време с вас, опитва да ви опознае, помни неща за вас, а вие не отвръщате със същото и не изглеждате толкова заинтересовани, те ще ви отпишат.

 


Риби

 

Тези знаци са много трудни за разгадаване. За тях буквално всичко може да е непростимо, зависи от настроението им. Никой не знае какво се върти в ума на рибите, дори самите те. Може нещо много малко да ги разстрои, може и да простят голямо предателство. Палят се и избухват, а друг път са спокойни и много нежни. Просто трябва да имате късмет с тях. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
kristiqnmetodiev
преди 8 месеца
0
1
!
Отговори
много вярно
Страница 1 от 1