.

Какво мъжете намират за секси у нежния пол?

Ето някои необичайни отговори

Ивета Иванова
Какво мъжете намират за секси у нежния пол?
Снимка: Pixabay

От Reddit са попитали мъжете кое е най-странното нещо, което намират за привлекателно у дамите. Ето и кои са най-честите отговори.

 


1. Пищови на ръката

 

Харесва им, когато жените са си записали важна информация на китката, за да не я забравят.

 


2. Игнорирането

 

Странно, но факт - на мъжете им харесва да бъдат игнорирани. Това ги кара да искат жените още повече. Но им е симпатично и когато момичето просто е заето и се е отдало на някаква негова дейност, без да обръща внимание на партньора. Намират красота в това пълно отдаване.

 


3. Чорапи над глезена

 

За повечето момичета това е табу. Но явно на мъжете им харесват по-високите чорапи, комбинирани с къси панталонки. Вероятно им напомня на част от секси училищна униформа, каквато често се вижда по филми и музикални клипове.

 

Снимка: Pexels


4. Прозяване и протягане

 

Знае се, че жените намират това за секси у мъжете. Но явно и обратното важи. Сладко и небрежно е, което привлича силния пол.

 


5. Умът

 

Едно от най-атрактивните неща за момчетата е момичето им да е по-умно от тях. Това ги съблазнява - че са успели да се докоснат до такова момиче и то да е тяхно.

 


6. Високи жени

 

Чисто физическо влечение. Повечето мъже обясняват, че предпочитат по-високите жени.

 


7. Бейзболни шапки

 

Жените се кипрят с капели, бомбета и т.н., но се оказва, че събират повече погледи, когато са със спортни, бейзболни шапки с козирки. Ако дори с нещо небрежно, семпло и спортно, момичето изглежда добре, значи тя е наистина сладка и чаровна и не робува на тенденции, което впечатлява мъжете.

 

Снимка: Pexels


8. Чокъри

 

Те станаха изключително модерни в последните години. Момиче, с чокър около врата, винаги е по-съблазнително, категорични са момчетата.

 

Какво най-често крият мъжете във връзките?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
titia
преди 1 година
3
4
!
Отговори
tova moje bi e vkusa na iavor , imah kolejka s podoben stil na obli4ane i iavno li4e6e negovoto vuzhi6tenie . oba4e mujut , kogoto az obojavam e dosta po- zrial i ulegnal
Страница 1 от 1